profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 13.02.2020 16:02:41

BUM! Olimpija ima NOVO OKREPITEV! Ljubljančani bodo NASLOV PRVAKA napadali z ...

alesfevzer.com
Olimpija ima novega nogometaša.

Vodilna ekipa slovenske prve lige se je okrepila pred nadaljevanjem sezone. Zmaji so v svoje gnezdo zvabili novega nogometaša, in sicer so se okrepili z osrednjim branilcem. Prav ta položaj je strateg Olimpije Safet Hadžić označil za deficitarnega, zdaj je dobil novega nogometaša. 

Olimpija je pogodbo podpisala s kamerunskim branilcem Danielom Kamyjem, ki je bil v zadnjih dneh pri Ljubljančanih na preizkušnji, v Beleku je odigral vse štiri pripravljalne tekme v dresu zmajev. Triindvajsetletni nogometaš je v klub prišel kot prost nogometaš, nazadnje je nosil dres finskega kluba Inter Turku. 

kamy
nkolimpija.si
"Soigralci so me lepo sprejeli in dobro se razumemo, vsi govorijo angleško, kar je zame zelo dobrodošlo. Pomembno je tudi to, da je v ekipi rojak Macky Bagnack, ki mi zelo pomaga in mi je kot veliki brat. Priprave v Turčiji so bile dobre, zame pa tudi zahtevne, saj sem se komaj priključil ekipi in sem se moral navaditi na nove soigralce. Prepričan sem, da bom iz dneva v dan boljši," je dejal novopečeni nogometaš Olimpije.

In dodal: "Vsi govorijo o tekmi z Mariborom, ki predstavlja velik izziv. Igralci bomo pod pritiskom, a to je za nas nekaj povsem običajnega." 

Članki iz rubrike