kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.02.2020 13:19:41

Zidane se je zaletel v NEDOLŽNEGA VOZNIKA! Kar je sledilo, je trenerja Reala pustilo ODPRTIH UST! (foto)

Profimedia
Zinedine Zidane je bil udeležen v prometni nesreči.

Strateg Reala Zinedine Zidane se je v krožišču, na poti proti Realovemu trening centru Valdebebas, zaletel v avto pred njim. Ko je nič hudega sluteči voznik izstopil iz vozila in videl, da ga je 'zadel' eden izmed najboljših nogometašev v zgodovini in danes eden najuspešnejših trenerjev na svetu, se je samo nasmehnil. 

"Takoj, ko sem ga videl, sem ga prepoznal. Rekel sem mu, da bi si želel, da bi se spoznala v drugačnih okoliščinah, a da tudi tokratne okoliščine niso slabe," je v smehu razlagal Ignacio Fernandez, menedžer trgovine, ki se ukvarja s prodajo pohištva

Ker se je vse skupaj zgodilo v bližini trening centra, sta se Ignacio Fernandez in Zinedine Zidane dogovorila, da bosta papirologijo, potrebno za zavarovalnico, rešila kar preko telefona. "Dal sem mu svojo telefonsko številko, Zidane mi svoje, kot sem pričakoval, ni dal," se je še naprej smejal Fernandez, ki je imel avtomobil zavarovan, tako da ga za svoje prevozno sredstvo ni skrbelo. 

"Preden sva se poslovila, sem mu rekel, ali lahko z njim naredim selfie, saj mi v nasprotnem primeru nihče ne bo verjel, da me je zadel Zinedine Zidane. Strinjal se je, snel kapo in se fotografiral z menoj. Na koncu sem mu v šali še dejal, da lahko enostavno zamenjava avtomobila in bo vse rešeno," je še dejal Fernandez. 

ignacio fernandez zinedine zidane
Bilo je to kratko, a sladko - ne glede na okoliščine - srečanje s strategom Reala. Nekaj ur pozneje je Fernandez dobil klic Zidanovih predstavnikov, da so rešili zadeve v zvezi z zavarovalnico, hkrati so Zidanovi predstavniki Fernandezu dejali, da je ZiZou bil zelo zadovoljen s tem, kako se je zadeva odvila. Hvaležen je bil Fernandezu za sodelovanje, še posebej, ker se mu je mudilo na trening. Francoz je bil hvaležen tudi za to, ker ga Fernandez ni prosil za avtograme, drese, vstopnice ... 

Fotografijo dogajanja si lahko ogledate spodaj. Če se vam ne prikaže, jo lahko vidite TUKAJ

Članki iz rubrike