Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2020 17:35:51
Deli članek:

Bo Milan Mandarić po Olimpiji deloval na Hrvaškem in prevzel VELIKANA? Ta odgovor NE PUŠČA DVOMA!

BOBO

Kam bo odšel Milan Mandarić, ko bo zapustil Olimpijo?

Prvi mož Olimpije Milan Mandarić je s svojim intervjujem za Novi list dvignil kar nekaj prahu. Med drugim je pojasnil podrobnosti okrog razhoda z zelo uspešnim trenerjem Igorjem Bišćanom in trenutek izkoristil, da še enkrat malce zbode hrvaškega stratega. Ob tem je še enkrat pokritiziral tudi Slovenijo in Slovence. 

Hrvate je zanimalo tudi, ali bo Milan Mandarić morda prevzel Rijeko, potem ko konča svojo epizodo v Ljubljani. Prvega moža Olimpije se je v preteklosti že povezovalo s prevzemom Rijeke, kjer bi postal šef slovenskemu strategu Simonu Rožmanu.

"Če bi kdaj prevzel Rijeko? To je težko vprašanje. Moram biti zelo pazljiv, ko govorim o tej temi. Ne bi bilo fer, ker zelo spoštujem predsednika Rijeke Damirja Miškovića in zelo cenim vse, kar je naredil za klub. Človek je obudil Rijeko od mrtvih, naredil stadionski kompleks, ki ga lahko samo občudujemo. Nikakršnih interesov torej nimam glede Rijeke. Mislim, da je prišel trenutek, da končam svojo misijo v tej regiji. Imel sem veliko klicev iz Crvene zvezde, Partizana, celo Hajduka, toda mislim, da je moja nogometna misija na teh prostorih končana. Z motom prišel, videl, zmagal," je začel Mandarić. 

In nadaljeval: "Moram iti dalje. Kar zadeva Rijeko, ona že ima enega Mandarića, dva bi bila preveč. Miškovića bi zelo rad vzel s seboj, da bi nekje delala skupaj in to se bo prej ali slej zagotovo zgodilo. Miškoviću ni lahko, saj je v današnjem času težko najti sponzorje, klub pa je težko vzdrževati. Birokracija in zakoni so precej drugačni v primerjavi z zahodom, to je največji problem."