Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2019 21:32:49
Deli članek:

Prosinečki na klopi OLIMPIJE? Zdaj so znane vse podrobnosti, DOGOVOR JE ŽE SKLENJEN!

Reuters

Olimpija naj bi v kratkem dobila nove lastnike.

S slednjimi naj bi pomembno vlogo v klubu prevzel Mladen Rudonja, skupaj s spremembo lastništva pa naj bi prišlo tudi do nekaterih drugih sprememb. Ena izmed teh naj bi bila menjava trenerja. Po pisanju Sportala naj bi na klop zmajev sedel nekdanji zvezdnik Reala, Barcelone, Crvene zvezde, Dinama in tudi Olimpije - Robert Prosinečki.

Hrvaški strokovnjak je pred kratkim zapustil mesto selektorja BiH, tako da je iskal novega delodajalca. Ker je v odličnih odnosih z Rudonjo, ki naj bi po pisanju Sportala v Olimpiji prevzel vlogo športnega direktorja, naj bi obstajalo kar nekaj možnost, da bi za trenerja pripeljal prav Prosinečkega.

No, to se ne bo zgodilo. Prosinečki se je namreč za sodelovanje dogovoril s turškim prvoligašem Kayserisporjem, ki ga je v preteklosti že vodil. Kayseri je trenutno uvrščen na zadnje mesto prvenstvene lestvice. "Za nas je najpomembnejše, da ostanemo v ligi. Dogovorili smo se za sodelovanje do konca sezone in če obstanemo, se bomo pogovarjali o morebitnem nadaljevanju sodelovanja," je povedala predsednica turškega kluba Berna Gözbaşı.