Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
NU
NU
28.12.2019 19:48:38
Deli članek:

BOMBA IZ OLIMPIJE: Bo ljubljenca navijačev Safeta Hadžića zamenjal ta LEGENDARNI NOGOMETAŠ?

Jurij Kodrun/M24.si

Olimpija tik pred prodajo, prihaja tudi novi trener?

Bilo naj bi le še vprašanje časa, da bo NK Olimpija tudi uradno dobila nove lastnike. O tem, da naj bi Milan Mandarić klub za okoli 7 milijonov evrov v kratkem prodal nemškim poslovnežem, smo že pisali. Predsednik Olimpije se je danes mudil na poslovni poti v Nemčiji, sklenitev posla pa naj bi bila le še vprašanje dni. "Ni res, da smo že podpisali, a je blizu. Zelo blizu. Tudi številk, ki ste jih omenili, ne bi komentiral," je za Sportal iz Nemčije sporočil Mandarić.

Z novimi lastniki bo seveda prišla tudi nova metla. Javna skrivnost je, da naj bi bil Mladen Rudonja tista podaljšana roka nemških poslovnežev v Ljubljani. Po pisanju Sportala naj bi Turbo Rudi prevzel mesto športnega direktorja, ena njegovih prvih potez pa naj bi bila rošada na trenerski klopi. Namesto ljubljenca navijačev zeleno-belih bi Rudi na klop posadil svojega prijatelja in nekdanjega soigralca Roberta Prosinečkega, piše Sportal.


Veliki Žuti, ki je nedavno zapustil klop reprezentance BiH, je na jesen igralske kariere skupaj z Rudonjo nosil dres Olimpije. Se bo 17 let kasneje vrnil v zmajevo gnezdo?

Galerija