Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
28.12.2019 13:10:35
Deli članek:

Legenda zmajev Mile Aćimović: Mandarić? Poglejte, TOLE si mislim o predsedniku Olimpije!

Martin Metelko

V pričakovanju nadaljevanja prvenstva imajo največ razlogov za zadovoljstvo zeleno-beli, ki imajo na vrhu lestvice pred večnimi rivali iz Ljudskega vrta štiri točke prednosti, a hkrati je v Stožicah zaznati tudi kar nekaj negotovosti, povezane z nadaljnjo usodo kluba.

Bo Olimpija zares dobila nove vlagatelje? To je vznemirljivo vprašanje, ki smo se ga dotaknili tudi v pogovoru z nekdanjim športnim direktorjem Ljubljančanov Miletom Aćimovićem, tako kot dojemanja investitorjev na sončni strani Alp in še marsičesa zanimivega.

V Stožicah so pred časom potrdili pogovore s potencialnimi vlagatelji in vse kaže, da Milan Mandarić tako blizu odhoda iz kluba še ni bil. "Seveda lahko to v veliki meri vpliva na nadaljnji potek prvenstva. Kot na dlani je, da ekipa potrebuje mir, vsi pa vemo, kaj pomeni prihod novih ljudi, novih vlagateljev. Klub si želijo organizirati po svoje s svojimi ljudmi, kar lahko privede do dokaj korenitih sprememb, tudi v strokovnem vodstvu, vse to pa kakopak lahko tudi negativno vpliva na slačilnico, na igralce oziroma na podobo moštva na igrišču."

Že nekaj časa je precej prerekanj povezanih z oceno dozdajšnjega obdobja Milana Mandarića na čelu Olimpije. Eni ga hvalijo, spet drugi mu očitajo marsikaj ... "V tem trenutku je težko potegniti črto pod vse skupaj, glede na to, da je Milan Mandarić še vedno v klubu. Je pa dejstvo, da je Olimpija z njim osvajala lovorike, prinesel je denar, kar je privabljajo kakovostne igralce, ki so dobili zelo dobre pogodbe. Posledica tega so seveda tudi tekmovalni dosežki. Še vedno prvi mož zeleno-belih je do zdaj vsekakor pustil globok pečat," je povedal Mile Aćimović.

Celoten veliki pogovor z Miletom Aćimovićem, ki se je dotaknil številnih tem, si lahko preberete samo v tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.si