reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
1 15.12.2019 09:30:28

V Fazaneriji MISLIJO RESNO: Prihaja VEČ OKREPITEV, pogovori so ...

alesfevzer.com
Muraši sestavljajo igralski mozaik za spomladansko nadaljevanje sezone.

Kazalo je celo bolje. Mura je bila v večjem delu jeseni blizu vrha in bilo jih je precej, ki so si drznili napovedati, da bi se utegnila vključiti v enakovreden boj za naslov prvaka, toda naposled bodo Ante Šimundža in njegovi varovanci prezimili na petem mestu. Vodilna Olimpija ima devet točk več, Aluminij in Maribor 'bežita' za pet, prednost Celjanov je zgolj minimalna. "Če primerjamo aktualno in preteklo sezono, smo vsekakor lahko zadovoljni, naredili smo korak naprej. Na zadnjih tekmah smo celotno sliko sicer malce pokvarili, na kar so gotovo vplivale tudi preglavice s poškodbami, toda še vedno smo v igri za visoka mesta, izhodišče za nadaljevanje sezone je nedvomno spodbudno," je dejal podpredsednik in športni direktor Denis Rajbar.

Ni jih malo na ravnici, ki razmišljajo ali sanjajo o zelo visokoletečih ambicijah, v Fazaneriji so malce bolj skromni. "Glede tega pač ni skrivnosti. Pred začetkom sezone smo si kot cilj zastavili peto mesto in od tega ne odstopamo, vendar to seveda ne pomeni, da si ne bomo prizadevali, da bi bili uspešnejši. Vsekakor se bomo vsi po vrsti trudili, da bi bilo tako, ni pa nikakršnih drugih imperativov. Ali če hočete, Evropa ni nujno zlo, čeprav se zavedamo, da smo še vedno v igri tako v prvenstvu kot v pokalu. Peto mesto je minimalni cilj, ki ga moramo uresničiti, če nam bo uspelo kaj več, toliko boljše. In še enkrat bom ponovil, da bomo naredili vse, kar je v naših močeh, da bi imeli v nadaljevanju dovolj razlogov za zadovoljstvo."

S tem namenom je pričakovati tudi premike v igralski zasedbi. "Tako je, ekipo nameravamo okrepiti, osvežiti in povečati konkurenco, v načrtu imamo štiri nove moči. Česa bolj oprijemljivega v tem trenutku ne morem povedati, toda pogovori v tej smeri so že zelo intenzivni. Pravzaprav so v zaključni fazi in verjamem, da bomo že zelo kmalu dosegli namen. Vemo, kaj potrebujemo, primerne rešitve načrtno iščemo tako v Sloveniji kot v tujini," je razkril Denis Rajbar.

rajbar denis ac
Aleš Cipot

Članki iz rubrike