benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
2 29.11.2019 10:29:38

Razkril je vse! Komljenović brez dlake na jeziku tudi o HADŽIĆU: Ne vem, kakšna je njegova ...

Nekdanji tesni sodelavec Milana Mandarića je spregovoril tudi o odnosu s trenerjem Olimpije Safetu Hadžiću.

Fabijan Komljenović je v daljšem intervjuju kolegom s tiskane izdaje Ekipa SN razkril marsikaj zanimivega. Nekdanji svetovalec predsednika Olimpije Milana Mandarića, ki je v klubu opravljal vlogo športnega direktorja mladinskega pogona, je spregovoril o vzrokih za presenetljivo slovo, dotaknil pa se je tudi odnosa z aktualnim trenerjem Olimpije Safetom Hadžićem. Pojavljali so se takšni in drugačni očitki, vse skupaj pa smo želeli preveriti iz prve roke. Sta bila resnično na bojni nogi?

"Poglejte, da se s Safetom nisva razumela … V bistvu nisva niti komunicirala. Nisva se niti pogovarjala. Ne morem torej reči, da nisva dobro sodelovala – ker sploh nisva sodelovala. On ima svojo vizijo, jaz sem imel svojo. Obožujem mlade nogometaše. On pa … Ne vem, kakšna je njegova vizija, kakšna je njegova želja, kaj želi doseči s klubom. O tem se verjetno pogovarja s predsednikom. Najin odnos ni bil ne dober ne slab; jaz sem opravljal svoje delo, on svojega," je razkril nekdanji funkconar Olimpije in nadaljeval: "Nisem imel nikakršnih slabih namenov. Prišel sem le z željo, da bi skupaj še izboljšali pogon. Nisem se obremenjeval s tem, kdo je bil pred mano za karkoli odgovoren, kdo je izpeljeval prestope, kdo je podpisoval pogodbe. Na to se nisem oziral. Ampak veste, kaj … O Hadžiću ne bom niti govoril. Vse bodo povedali le rezultati, tako njegovi kot moji; kaj je hotel on, kaj sem hotel jaz. Da sva se prepirala, ni res. Ali je bilo za karkoli krivo ljubosumje, nimam pojma; jaz zagotovo nisem bil ljubosumen na nikogar, niti se z nikomer nisem kregal. Ampak ponavljam, nočem govoriti o Hadžiću. Ker niti ne morem."

CELOTEN POGOVOR S FABIJANOM KOMLJENOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike