Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 29.11.2019 07:51:39

BOMBA! Jan OBLAK je kot še nikoli spregovoril o Lionelu MESSIJU in s svojim odgovorom dvignil veliko prahu!

Reuters
Jan Oblak dva dneva pred velikim obračunom z Barcelono kraljuje na naslovnici legendarnega španskega dnevnika AS.

Jan Oblak je eden tistih nogometašev, ki raje kot pred mikrofoni govori na igrišču. Zato so njegovi daljši intervjuji prej izjema kot pravilo, na eno od takšnih izjem je pristal v španskem športnem dnevniku AS, kjer danes kraljuje na naslovnici pred vročim nedeljskim obračunom z Barcelono (21.00). 

as oblak

V tednu dni se bo Jan Oblak tako srečal tako z Cristianom Ronaldom kot z Messijem, ki je trenutno še bolj vroč kot portugalski zvezdnik. Na tekmi z Juventusom je klonil po norem zadetku Paula Dybale, zdaj pa že z nestrpnostjo pričakuje Argentinčev prihod na stadion Wanda Metropolitano. 

"Lionel Messi je eden od najboljših igralcev v zgodovini in Barcelona je zelo srečna, da ga ima v svojih vrstah. Obožujem igrati proti njemu, me izjemno motivira," pred velikim derbijem napoveduje Oblak. Barcelona ostaja trn v peti Atletica. Ekipa iz Madrida je nazadnje slavila leta 2016 v ligi prvakov, v prvenstvu pa njihova zadnja zmaga sega v leto 2010. Zadnje tri tekme, ki so bile odigrane v Madridu, so se končale brez zmagovalca, toda Janu Oblaku točke in remiji niso dovolj. Končno si želi Messija in druščino videti potolčene. "Tako trener kot igralci želimo zmagati na vsaki tekmi, na kateri igramo. Tekma z Barcelono ne bo nič drugačna, ali nam bo uspelo ali ne, pa je nemogoče napovedati. Toda nobenega dvoma ni, da imamo vsa 'orodja' da premagamo vsako ekipo, tudi Barcelono. Imam veliko zaupanja v svoje soigralce."

Članki iz rubrike