900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
2 21.11.2019 18:56:46

EPILOG VROČEGA SPOPADA, znane kazni za KRANJSKA PRETEPAČA! Tako se je odločil disciplinski sodnik NZS ...

alesfevzer.com
Disciplinski sodnik NZS odločil v disciplinskem postopku v povezavi z Luko Majcnom in Alenom Krcićem.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je sprejel disciplinske ukrepe po tekmah 17. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Največ zanimanja javnosti je poželo vroče dogajanje po tekmi v Kranju med Triglavom in Bravom. Po tekmi je prišlo do fizičnega obračuna med Luko Majcnom in Alenom Krcićem, o čemer smo na naši spletni strani obširno poročali, zaradi neprimernega vedenja bosta oba izpustila nekaj naslednjih tekem svojih klubov.


"Disciplinski organ je zaradi dogodkov po tekmi v Kranju na podlagi prijav uvedel disciplinski postopek proti obema nogometašema, ki sta s svojim dejanjem vrgla črno senco na ugled tekmovanja in nogometašev, ki v njem nastopajo," so sporočili s krovne organizacije in dodali: "Nogometna zveza Slovenije najstrožje obsoja nasilje in dejanja, ki ogrožajo človeško dostojanstvo, pa naj si bo na tribunah ali na igrišču, med ali po tekmi, ko so glave še vroče. Nogometaši, ki nastopajo v najbolj razširjenem klubskem tekmovanju, se morajo zavedati, da so s svojim vedenjem vzorniki številnih otrok, njihova dejanja pa so vsak trenutek pod drobnogledom javnosti in vseh, ki nam je mar za dobrobit te čudovite igre."

Disciplinski sodnik je na podlagi zbranih izjav in dokazov odločil, da bo zaradi dogodkov po tekmi nogometaš Brava Alen Krcić počival na naslednjih štirih prvenstvenih preizkušnjah in plačal denarno kazen 400 evrov, kapetan Triglava Luka Majcen pa bo počival na šestih prvenstvenih tekmah, ob tem bo plačal še denarno kazen v višini 600 evrov.

Članki iz rubrike