Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 13.11.2019 12:08:40

Razočaran?! Jezen na KEKA? Dino Hotić je razkril, kako se počuti, ker mu SLOVENIJA ni dala prave priložnosti!

Grega Wernig
Zvezdnik Maribora Dino Hotić je spregovoril o svojih občutkih o tem, da ni dobil priložnosti v dresu slovenske reprezentance.

Oktobra je ogromno prahu dvignila odločitev Dina Hotića, ki je zamenjal nogometno državljanstvo ter izbral Bosno in Hercegovino. Takoj po tem, ko je dobil zeleno luč, pa ga je selektor Robert Prosinečki tudi vpoklical na zbor pred tekmama kvalifikacij s Finsko in Grčijo. Zvezdnik Maribora še ni zbral nobene minute za BiH, Prosinečki pa tudi tokrat računa nanj tako kot tudi na člana Olimpije Luko Menala.

Hotić je v oddaji Goool za Planet TV razkril, kako se je počutil, ker ni bil nikoli vpoklican na uradno tekmo članske reprezentance Slovenije: "Razočaranje, ker nisem bil poklican v slovensko člansko reprezentanco, je seveda bilo prisotno. A kot igralec ne moreš nobenega prisiliti. Moja naloga je kar se da veliko pokazati na igrišču, nato pa je tukaj selektor, ki se odloči." 

Hotić je bil del B-reprezentance Slovenije, ki je na začetku leta opravila priprave v Španiji in tudi odigrala tekmo. "Počutil sem se dobro, vse je bilo korektno, tudi tekmo s Kitajsko sem skoraj v celoti odigral, potem pa z NZS in Kekom nisem imel več stika. Sledil je klic bosanske nogometne zveze, in kot sem že rekel, smo se dogovorili," je še dodal Hotić. 

Članki iz rubrike