sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 13.11.2019 11:12:29

TOLE bo pustilo HUDE POSLEDICE: RAZKRITO, kaj se je dogajalo v PRETEPU angleških reprezentantov!

Reuters
Selektor angleške izbrane vrste je iz reprezentance izločil Raheema Sterlinga.

Član Manchester Cityja bo na hladnem za tekmo s Črno goro, potem pa se bo vrnil v reprezentanco. Razlog za kazen je incident, ki ga je povzročil na reprezentančnem zboru, v katerem se je spravil na Joeja Gomeza. Zdaj pa je v javnost prišlo, kaj se je v resnici dogajalo.

Konec prejšnjega tedna je Liverpool slavil v derbiju z Manchester Cityjem, že med tekmo je prišlo do kratkega stika med omenjenima nogometašema, Sterling pa očitno ni mogel preboleti poraza.



Pri The Athleticu so zapisali, kaj je razkril neimenovani vir, ki je bil blizu dogodku v reprezentančnem taboru. Slednji je povedal, da je vse skupaj trajalo samo približno 15 sekund, a je bilo tako burno, da je šokiralo vse. In to bo skoraj zanesljivo pustilo posledice, ki jih bo reprezentanca čutila še kar nekaj časa. "Zgodilo se je v ponedeljek, v času kosila. Gomez se je ravno pridružil ostalim članom izbrane vrste, ki so že prišli na zbor. Šel je do vsakega posebej, ga pozdravil in se rokoval z njim. Tako je prišel tudi do Sterlinga, mu ponudil roko, slednji pa mu je jezno rekel 'Kaj je, misliš, da si faca?' in skočil na Gomeza. Bilo je brutalno, hrana je letela povsod, Sterling pa se je obnašal kot otrok."

Sterling je bil izključen iz ekipe, res je, da se je opravičil vsem, toda po nekaterih informacijah iz reprezentančnega tabora se bodo posledice tega obračuna še dolgo čutile v izbrani vrsti. "Vsi smo bili šokirani nad tem, kar se je zgodilo, saj je bilo povsem nepričakovano in hitro. Še nekaj ur po tem nismo mogli verjeti, kaj smo doživeli."

Članki iz rubrike