Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.10.2019 10:58:58

Domžale IMAJO NOVO OKREPITEV: Uspelo jim je, po vseh težavah je zdaj končno postal NJIHOV!

Jurij Kodrun
Domžale so predstavile najnovejšo okrepitev.

Na začetku sezone so Domžale kazale podobo, ki ni bila niti približno takšna, kot je javnost pričakovala. A po začetnih težavah so se pobrali, domžalski nogometaši pa so na zadnjih šestih tekmah zabeležili tri zmage.

Zdaj bodo še močnejši, po odhodu jamajškega napadalca Shamarja Nicholsona so se okrepili z novim Jamajčanom. Kaheem Parris je sodelovanje z Domžalami sklenil že avgusta, a se je zapletlo s papirji. Zdaj so rešili vse težave, 19-letni napadalno usmerjeni vezist pa se je novim soigralcem že pridružil.

Za mlado izbrano vrsto Jamajke je nastopil na številnih srečanjih, dres članske reprezentance, za katero uspešno nastopa tudi nekdanji Domžalčan in Kaheemov dobri prijatelj Nicholson, pa je oblekel trikrat. Parris bo v Sloveniji nastopal s statusom posojenega nogometaša, NK Domžale pa bodo imele ob koncu aktualne sezone možnost odkupa.

Ob premiernem podpisu profesionalne pogodbe v Evropi je Kaheem, ki bo v rumenem dresu nastopal s številko 23, za urdano spletno stran domžalskega prvoligaša povedal: "Občutki so fantastični. Vsi so me odlično sprejeli, izziva v povsem novem okolju pa se zelo veselim. V preteklih tednih je bilo precej težko čakati na vso potrebno dokumentacijo in priznati moram, da sem bil zaradi tega kar precej na trnih. Sedaj se je vse skupaj uredilo in končno sem prišel v Domžale, kjer si želim z dobrimi predstavami vodstvu in upravi kluba zahvaliti za izkazano zaupanje."

Značke: domžale, parris

Članki iz rubrike