mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 16.10.2019 19:15:15

CMOK V GRLU! Noro plemenito dejanje mame JANA OBLAKA! Hoteli so odpustiti sodelavko, ONA PA JE ...

Fiba
Jan Oblak je po besedah njegovih prijateljev ostal tako skromen, kot je bil že od nekdaj. Za to pa imata veliko zaslug njegova starša.

Pri časopisu Delo so objavili zelo ganljivo zgodbo o izjemno plemenitem dejanju Janove mame. Janova (in seveda Tejina) mama Stojanka Majkić je iz nemirne Bosne in Hercegovine prišla v Škofjo Loko. Delati je začela kot slaščičarka v podjetju Peks, kjer je spoznala Matjaža Oblaka, ki je bil v istem podjetju zaposlen kot prodajalec. Zaljubila sta se in ...  

Stojanka je v podjetju Peks delala,  dokler ... Prišli so težki časi in v podjetju so začeli odpuščati. Stojanka ni bila na seznamu za odpuščanje, a je dejala, da bo vseeno zapustila podjetje. In to samo zato, da ne bi odpustili njene prijateljice, ki je denar bolj potrebovala kot ona. Stojanka ji je takrat rekla, da so finančno preskrbljeni in da njena prijateljica bolj potrebuje denar kot ona. Res neverjetno in plemenito. Stojanka in Matjaž sta tudi otroke vzgajala v tem duhu in Jan večkrat pokaže, da mu je zelo mar za ljudi v stiski in da pomaga, kadar le lahko.

Članki iz rubrike