merkur Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: izzivi za čustva in...

Tom Hanks, igralec Svet24.si

Takšne simptome okužbe s covidom je imel slavni ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

mejni prehod, gruškovje, slovensko-hrvaška meja Svet24.si

Izvaja se poostren nadzor nad izvajanjem ...

joc pečečnik1 Necenzurirano

Joc Pečečnik ima za pet milijonov evrov težav

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

nu
nu
3 16.10.2019 19:15:15

CMOK V GRLU! Noro plemenito dejanje mame JANA OBLAKA! Hoteli so odpustiti sodelavko, ONA PA JE ...

Fiba
Jan Oblak je po besedah njegovih prijateljev ostal tako skromen, kot je bil že od nekdaj. Za to pa imata veliko zaslug njegova starša.

Pri časopisu Delo so objavili zelo ganljivo zgodbo o izjemno plemenitem dejanju Janove mame. Janova (in seveda Tejina) mama Stojanka Majkić je iz nemirne Bosne in Hercegovine prišla v Škofjo Loko. Delati je začela kot slaščičarka v podjetju Peks, kjer je spoznala Matjaža Oblaka, ki je bil v istem podjetju zaposlen kot prodajalec. Zaljubila sta se in ...  

Stojanka je v podjetju Peks delala,  dokler ... Prišli so težki časi in v podjetju so začeli odpuščati. Stojanka ni bila na seznamu za odpuščanje, a je dejala, da bo vseeno zapustila podjetje. In to samo zato, da ne bi odpustili njene prijateljice, ki je denar bolj potrebovala kot ona. Stojanka ji je takrat rekla, da so finančno preskrbljeni in da njena prijateljica bolj potrebuje denar kot ona. Res neverjetno in plemenito. Stojanka in Matjaž sta tudi otroke vzgajala v tem duhu in Jan večkrat pokaže, da mu je zelo mar za ljudi v stiski in da pomaga, kadar le lahko.

Članki iz rubrike