nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
3 11.10.2019 14:10:10

POŠKODBA NA TRENINGU: Milanič v pričakovanju podrobnejšega pregleda, skupil jo je ...

Jurij Kodrun
Mariborčani ne počivajo, trenerju Darku Milaniču pa preglavice povzroča nepogrešljivega člana.

Reprezentančni premor je za nogometaše v prvi ligi samo na papirju, zdaj je čas za 'piljenje' forme in priprave na naslednje tekme. Prvenstvo se bo nadaljevalo naslednji konec tedna, v Ljudskem vrtu pa že zdaj trenirajo na polno.

"Delovna vnema ni vprašljiva, prizadevnost je na visokem nivoju. Ob osredotočenosti fantov gremo naprej po predvidenem načrtu, dneve ligaškega premora bomo izkoristili, da se ustrezno pripravimo na naslednje štiri tekme," pravi Darko Milanič.



Manjkajo Kenan Pirić in Dino Hotić, ki sta v članski, Nardin Mulahusejnović pa zaradi udeležbe na akciji mlade reprezentance Bosne in Hercegovine. Se pa povečuje številčnost na treningih, z uspešnim potekom vračanja poškodovanih. "Zahović dela po posebnem programu s fizioterapevti in se še ni pridružil moštvu. Sta pa nazaj Milec, ki je oddelal prve tri nogometne treninge in Rajčević, s katerim smo že v programu s polno obremenitvijo. Prav tako Ogrinec in Žugelj, Peričić je moral vmes dva dneva počivati zaradi lažje poškodbe, a je od četrtka spet z moštvom. Kolmanič medtem še nadaljuje proces rehabilitacije, enako velja za Santosa, Uskoković pa po dolgi odsotnosti dela korake naprej in je že delno zraven pri aktivnostih z moštvom." 

Da vse ne gre povsem brez skrbi, pa je poskrbel zaplet z v zadnjih sedmih tekmah stalnim članom začetne enajsterice. "Res je, brez težav ne gre. Med treningom se je poškodoval Klinar, trenutno še ne moremo napovedati, koliko časa bo odsoten. Počakati moramo na dodatne informacije zdravniške službe o njegovem stanju po opravljenem pregledu, gre pa za poškodbo zadnje stegenske mišice," je za uradno spletno stran Maribora povedal primorski strateg.

Članki iz rubrike