nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
40 10.10.2019 08:32:25

Zvezdnik Olimpije OSTRO po Hotiću in VPOKLICU v BiH! Ob tem je UDARIL še po – Mariboru!

Grega Wernig
Dino Hotić se je odločil za reprezentanco BiH in dvignil ogromno prahu.

Bosanski mediji so v zadnjih dneh spisali ogromno različnih novic, v katerih igra glavno vlogo Dino Hotić. Pri tamkajšnjem mediju Faktor so denimo za komentar na vse skupaj pozvali Tomislava Tomića, zvezdnika Olimpije, ki je nekoč že oblekel dres reprezentance BiH. Bilo je na pripravljalni turneji v ZDA, kjer je izbrana vrsta BiH odigrala prijateljski tekmi z ZDA in Mehiko.

Tomić je prepričan, da če je vabilo v reprezentanco BiH dobil Dino Hotić, bi ga lahko dobil tudi on ali njegov klubski soigralec Luka Menalo. "Povsem iskreno bom povedal, ne pričakujem reprezentančnega vpoklica, ampak mislim, da so v izbrani vrsti igralci, ki niso prav nič kakovostnejši od mene. Za Olimpijo sem odigral več kot 100 tekem, moj klub pa je večji od Maribora. Če lahko nekdo iz Maribora dobi vpoklic, zakaj ga ne bi mogel dobiti Luka Menalo ali jaz," je dejal Tomislav Tomić in seveda dvignil ogromno prahu. "Nesrečno smo izgubili derbi z Mariborom, a smo še vedno prvi. Iskreno, zanimivo bo do konca sezone. Prvenstvo je dolgo, imamo dobro ekipo in verjamem, da lahko pridemo prvi skozi cilj. V primerjavi z Mariborom imamo boljšo začetno postavo, on pa ima daljšo klop. Zanimivo bo," je pokomentiral slovensko državno prvenstvo. 

In za konec spregovoril tudi o Luki Menalu: "Je odličen nogometaš in še boljši fant. Ko se je pojavila možnost, da bi v Olimpijo prišel na posodo, me je trener vprašal za mnenje. Seveda sem ga pohvalil, ker vem, da je zelo kakovosten. Še preden je podpisal za Dinamo, sem bivšemu trenerju Igorju Bišćanu predlagal, da ga klub pripelje, a so bili modri takrat hitrejši. Z njim smo zadeli v polno, kar dokazuje tudi na igrišču. Premore športno predrznost, kar nam je manjkalo." 

Članki iz rubrike