pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. oktobra

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

sabina, miha Njena.si

Kaj v resnici delata na Kmetiji Miha Kavčič in ...

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

STA
STA
2 09.10.2019 17:03:05

V Srbiji GLASNO KRIČIJO: To je ŠKANDAL, kar so na KOSOVU naredili Crveni zvezdi, je GROZLJIVA SRAMOTA!

Profimedia
Na relaciji Srbija-Kosovo je zdaj napeto zaradi nogometa!

Napovedana in danes neodigrana tekma srbskega nogometnega pokala med ekipama Trepča in Crvena zvezda je poskrbela za nov športni in politični zaplet na relaciji Beograd - Priština. Kosovske oblasti namreč moštvu iz Beograda niso dovolile vstopa na Kosovo, tako da bodo tekmo v četrtek odigrali v Srbiji.

Kot poroča srbska tiskovna agencija Tanjug, je direktor kluba Trepča Bojan Jakšić v pogovoru za srbsko televizijo dejal, da je že nekaj ur pred tekmo vedel, da bo policija preprečila izvedbo tekme oziroma da ne bo dovolila vstopa tekmecem. Crvena zvezda bi sicer morala gostovati pri tej etnično srbski nogometni ekipi s Kosova v sklopu šestnajstine finala pokala Srbije.Po poročanju francoske agencije AFP pa so iz beograjskega kluba sporočili, da so jim preprečili pot na Kosovo na tekmo, saj so ustavili avtobus z igralci na mejnem prehodu Jarinje. "Niso nam dovolili na tekmo, čeprav bi po smernicah mednarodne zveze Fife morali dovoliti njeno izvedbo," je dejal direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Pokalno tekmo so prestavili in jo bodo v četrtek igrali na nevtralnem terenu nogometne zveze Srbije na igrišču v Stari Pazovi. Srbska zveza je danes sporočila, da bo vstop na tekmo prost, sama pa bo krila vse stroške ekipi Trepče.

Značke: nogomet, politika

Članki iz rubrike