jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

STA
STA
2 09.10.2019 17:03:05

V Srbiji GLASNO KRIČIJO: To je ŠKANDAL, kar so na KOSOVU naredili Crveni zvezdi, je GROZLJIVA SRAMOTA!

Profimedia
Na relaciji Srbija-Kosovo je zdaj napeto zaradi nogometa!

Napovedana in danes neodigrana tekma srbskega nogometnega pokala med ekipama Trepča in Crvena zvezda je poskrbela za nov športni in politični zaplet na relaciji Beograd - Priština. Kosovske oblasti namreč moštvu iz Beograda niso dovolile vstopa na Kosovo, tako da bodo tekmo v četrtek odigrali v Srbiji.

Kot poroča srbska tiskovna agencija Tanjug, je direktor kluba Trepča Bojan Jakšić v pogovoru za srbsko televizijo dejal, da je že nekaj ur pred tekmo vedel, da bo policija preprečila izvedbo tekme oziroma da ne bo dovolila vstopa tekmecem. Crvena zvezda bi sicer morala gostovati pri tej etnično srbski nogometni ekipi s Kosova v sklopu šestnajstine finala pokala Srbije.Po poročanju francoske agencije AFP pa so iz beograjskega kluba sporočili, da so jim preprečili pot na Kosovo na tekmo, saj so ustavili avtobus z igralci na mejnem prehodu Jarinje. "Niso nam dovolili na tekmo, čeprav bi po smernicah mednarodne zveze Fife morali dovoliti njeno izvedbo," je dejal direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Pokalno tekmo so prestavili in jo bodo v četrtek igrali na nevtralnem terenu nogometne zveze Srbije na igrišču v Stari Pazovi. Srbska zveza je danes sporočila, da bo vstop na tekmo prost, sama pa bo krila vse stroške ekipi Trepče.

Značke: nogomet, politika

Članki iz rubrike