pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
2 09.10.2019 19:06:10

SOL NA RANE! Matjaž Kek in SALVE SMEHA: Slovenski selektor si je močno privoščil – POLJAKE!!!

alesfevzer.com
Matjaž Kek o zapletih na poti do Makedonije.

Kaj se je vse dogajalo na občutno podaljšani poti Slovenije v Skopje, smo že poročali. Celotne kalvarije se je slovenski selektor Matjaž Kek dotaknil tudi na tiskovni konferenci, a če ste mislili, da bo popenil in začel udrihati po poljski letalski družbi, pri kateri je NZS najela čartersko letalo, se motite. Kek je še enkrat dokazal, da je in odličen trener in veliki gospod.

"Škoda bi mi bilo tako lepega dneva, da bi se, zdaj ko sem po ne vem koliko desetletjih spet v Skopju, razburjal in si razbijal glavo zaradi stvari, na katere preprosto ne morem vplivati. Zgodilo se je, kar se je zgodilo. Vseeno smo prišli do treninga, to je najpomembneje. Nismo turisti in tudi kuhar bo malo dlje počakal. Ni problema. Če pa potrebuje kakšen kos oblačila, mu ga lahko posodim jaz. Nogomet je najpomembnejši. Tukaj smo zaradi nogometa. Tudi najboljšim ekipam se zgodi, kar se je zgodilo nam. Mene osebno ni niti malo vrglo s tira. S tem se ne mislim ukvarjati, tudi igralci so se dobro odzvali," je poudaril Mariborčan.

Malce v šali, malce zares je sledilo tudi vprašanje, ali nemara niso bili krivi Poljaki, s katerimi se Slovenija bori za Euro 2020. Ponovimo, Slovence je v Makedonijo odpeljala poljska letalska družba: "Če bi bil jaz na njihovem mestu, bi zagotovo vse poskusil. Glede na to, da jih zadnje čase serijsko v vseh športih premagujemo ... Glavno, da se imamo o nečem pogovarjati. Da se dogaja. Vam je bilo zanimivo. Mene pa zanima trening."

Članki iz rubrike