atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 09.10.2019 19:06:10

SOL NA RANE! Matjaž Kek in SALVE SMEHA: Slovenski selektor si je močno privoščil – POLJAKE!!!

alesfevzer.com
Matjaž Kek o zapletih na poti do Makedonije.

Kaj se je vse dogajalo na občutno podaljšani poti Slovenije v Skopje, smo že poročali. Celotne kalvarije se je slovenski selektor Matjaž Kek dotaknil tudi na tiskovni konferenci, a če ste mislili, da bo popenil in začel udrihati po poljski letalski družbi, pri kateri je NZS najela čartersko letalo, se motite. Kek je še enkrat dokazal, da je in odličen trener in veliki gospod.


"Škoda bi mi bilo tako lepega dneva, da bi se, zdaj ko sem po ne vem koliko desetletjih spet v Skopju, razburjal in si razbijal glavo zaradi stvari, na katere preprosto ne morem vplivati. Zgodilo se je, kar se je zgodilo. Vseeno smo prišli do treninga, to je najpomembneje. Nismo turisti in tudi kuhar bo malo dlje počakal. Ni problema. Če pa potrebuje kakšen kos oblačila, mu ga lahko posodim jaz. Nogomet je najpomembnejši. Tukaj smo zaradi nogometa. Tudi najboljšim ekipam se zgodi, kar se je zgodilo nam. Mene osebno ni niti malo vrglo s tira. S tem se ne mislim ukvarjati, tudi igralci so se dobro odzvali," je poudaril Mariborčan.

Malce v šali, malce zares je sledilo tudi vprašanje, ali nemara niso bili krivi Poljaki, s katerimi se Slovenija bori za Euro 2020. Ponovimo, Slovence je v Makedonijo odpeljala poljska letalska družba: "Če bi bil jaz na njihovem mestu, bi zagotovo vse poskusil. Glede na to, da jih zadnje čase serijsko v vseh športih premagujemo ... Glavno, da se imamo o nečem pogovarjati. Da se dogaja. Vam je bilo zanimivo. Mene pa zanima trening."

Članki iz rubrike