sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

rb
rb
0 25.09.2019 13:23:17

TO JE TO! Odbojkarski evforiji podlegel tudi nekdanji zvezdnik MARIBORA: Zgodba se bo ponovila. Tako kot so ...

Martin Metelko
Slovenec, ki bo na Poljskem stiskal pesti za Slovenijo.

Na Poljskem so v torek in sredo na sporedu pokalne preizkušnje, Zaglebie so bile uspešne v Kielcah, kjer so z 1:0 ugnale Korono. Trenutek odločitve se je zgodil v 67. minuti, ko je v polno zadel Dawid Pakulski, uspeh ima tudi slovenski pridih; Damjan Bohar in Saša Aleksander Živec sta igrala vso tekmo, Rok Sirk je bil na igrišču v prvem polčasu.

"Zasluženo smo napredovali," pravi Damjan Bohar, ki ga naslednja ligaška preizkušnja čaka v ponedeljek, na nasprotni strani bo LKS Lodz. Vmes pa bo v četrtkovem večeru kakopak z velikim zanimanjem spremljal odbojkarski spopad med Slovenijo in Poljsko v polfinalu evropskega prvenstva, Stožice bodo prizorišče izjemnega spektakla.

"Vsa čast našim odbojkarjem. Spremljal sem vse dozdajšnje tekme, uvrstitev v polfinale je sijajen dosežek vreden vsega spoštovanja," je povedal 27-letni Prekmurec. Tako kot na sončni strani Alp, tudi na Poljskem, kjer je odbojka izjemno priljubljena, nestrpno pričakujejo obračun v Ljubljani. "Tukaj so prepričani o uspehu svoje reprezentance," stanje duha na Poljskem razkriva Damjan Bohar, ki bo eden redkih, ki bo med rdeče-belo evforijo stiskal pesti za Slovenijo. "Hja, seveda bom. Še kako jih bom! Poljaki Slovenije očitno ne poznajo dovolj dobro. Če so oni prepričani o njihovi zmagi, sem jaz o naši. Če bodo naši fantje ponovili predstavo s tekme z Rusijo, bodo napredovali v finale. To bi bilo zares fantastično. In da, zares močno verjamem, da se bomo veselili. Tako kot smo se po nedavnem nogometnem obračunu v Stožicah. Zgodba se bo ponovila. Tako kot so orožje položili poljski nogometaši, ga bodo tudi odbojkarji," je na 'sovražnem terenu' optimist otrok Mure in nekdanji član Maribora.

bohar

Članki iz rubrike