Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2019 08:16:22
Deli članek:

Kontroverzni Španec za katastrofalen začetek obtožuje VODSTVO KLUBA: To nam ni pomagalo!

vszi

Branilec Barcelone je podal svoje mnenje, zakaj Barcelona na začetku sezone ni prepričala navijačev.

Katalonski velikan je na dosedanjih sedmih tekmah v vseh tekmovanjih v letošnji sezoni zmagal zgolj trikrat, poleg tega ima na svojem računu še dva remija in dva poraza. Za povprečen španski klub je to izkupiček, ki bi se ga razveselili številni navijači, a privrženci Barcelone pričakujejo več. Precej več.

Kot glavnega krivca za nastali položaj se največkrat omenja trenerja Ernesta Valverdeja, a dejstvo je, da ima precej težav s poškodovanimi igralci, prvi zvezdnik Lionel Messi je denimo letos odigral vsega 120 minut.

V torek so Katalonci sicer prišli do zmage, saj so na domačem Camp Nouu z 2:1 premagali Villarreal. Rezultat je bil dober, predstava pa spet precej skromna. Kaj se dogaja? Po tekmi je o tem spregovoril kontroverzni zvezdnik Barcelone Gerard Pique in za nastali položaj okrivil priprave.

"Predsezona nam ni pomagala. Ogromno smo potovali in malo trenirali. Ampak mi smo Barcelona in ne smemo iskati izgovorov. Moramo zmagovati, današnji rezultat je bil zelo dober. Pomembno je, da smo dobili tri točke," je zbranim novinarjem po torkovi tekmi dejal Pique. Kataloncem pred začetkom letošnje sezone resnično ni bilo lahko, najprej so iz Španije odpotovali na Japonsko, nato jih je po povratku v Barcelono čakalo še potovanje v Združene države Amerike.