favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
9 16.09.2019 10:18:37

Milanič odgovoril na ŽVIŽGE svojih navijačev! Ne boste verjeli, kaj o tem pravi trener Maribora!

Grega Wernig
V Ljudskem vrtu nič novega.

Maribor je zmagal, Darko Milanič pa je še enkrat več moral poslušati žvižge na svoj račun. Čeprav so vijoličasti v štajerskem derbiju z 2:1 premagali do tega trenutka vodilno ekipo lige Aluminij, navijači niso bili zadovoljni z igro svojih ljubljencev. 

Zmotilo jih je predvsem zadnjih 20 minut tekme, ko so Kidričani ob zaostanku z 1:2 močno pritisnili na vijoličasto obrambo, jo zbili na svojih 16 metrov in jo ves čas napadali. V zadnjih minutah so si priigrali tri velike priložnosti, toda ob pomanjkanju sreče (Jure Matjašič je denimo zadel vratnico) Kenan Pirića niso uspeli premagati. 



V zadnjih minutah je bil Maribor povsem nebogljen, kar je precej jezilo mariborsko publiko. Slednja je torej po koncu tekme Darka Milaniča znova v garderobo pospremila z žvižgi, medtem ko je mariborske igralce nagradila z aplavzi. 

Po koncu tekme je Milanič seveda dobil vprašanje, kako komentira žvižge na svoj račun in komu je namenil aplavz (ki je deloval prej ciničen kot karkoli drugega) na koncu tekme. "Jaz sem slišal aplavze, zato sem aplavz tudi vrnil," je odgovoril Primorec in s svojim odgovorom presenetil vse.

Članki iz rubrike