Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
6 16.09.2019 10:09:32

Mandarićev PEKLENSKI NAČRT! Takole bo Olimpija PREŽIVELA: PRODAJAM VSE, kar …

Jurij Kodrun
Milan Mandarić se umika iz Slovenije.

Milan Mandarić se v zadnjih dneh spet redno pojavlja v medijih. V petek je gostoval v časniku Delo, za vikend na RTV Slovenija, zdaj se je spet znašel na straneh omenjenega slovenskega časnika. Vnovič je priznal, da finančno stanje Olimpije ni rožnato, a je tokrat ponudil tudi rešitev, kako bo poskrbel, da bodo zmaji preživeli. No, sicer le do konca leta, pa vendarle.


"Prodajam vse, kar imam v Sloveniji. Kupnina bi morala zadostovati za financiranje kluba do konca leta," je Delu zaupal predsednik kluba iz Ljubljane. Mandarić prodaja zgradbo Dalmatinka v središču Ljubljane, zanjo naj bi zahteval več milijonov evrov, zaslužek se mu obeta tudi, če bo prodal zemljišče, ki ga ima v Kopru. Vprašanje seveda le, če bo vse, kar ima, prodal dovolj hitro. Olimpija pač krvavo potrebuje denar. Mandarić, ki pravi, da je v Olimpiji vložil že vsaj 15 milijonov evrov svojega denarja, je priznal, da klub vsak mesec za obratovanje potrebuje po pol milijona evrov.

To, da Mandarić prodaja vse, kar ima v Sloveniji, je seveda kronski dokaz želje, da bi se dokončno umaknil iz Olimpije. To je prevzel leta 2015; nekaj časa sta se v klubu cedila med in mleko, zdaj pa plače redno zamujajo, ogromno je tudi neplačanih računov, ki kot Damoklejev meč visijo nad zeleno-belimi.

Članki iz rubrike