Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
6 01.09.2019 07:15:42

OSUPLJIVO! Zvezdnik OSTAL pri Olimpiji, Mandarić BREZ DENARJA zaradi TEŽAV S SRCEM in - LAZIA!?!

alesfevzer.com
Macky Bagnack je ostal pri Olimpiji.

Zanimanje Partizana je bilo več kot iskreno, pogovori so potekali, kluba sta bila skoraj dogovorjena, nato pa … Nato pa je tik pred zdajci vse padlo v vodo. In prestop je bil odpovedan. Macky Bagnack, ki ga je nedolgo tega celo trener Safet Hadžić "odstranil" iz ekipe zaradi napovedanega prestopa, do nadaljnjega ostaja član Olimpije, vsaj za zdaj kariere zagotovo ne bo nadaljeval pri Partizanu. Beograjčani so Kamerunca dejansko želeli pripeljati v svoje vrste, a so dali takoj vedeti, da bo prestop izveden le, če jim bo uspelo prodati mladega Strahinjo Pavlovića. Slednji se je sprva znašel na seznamu želja Juventusa, potem je zanj resno zagrizel tudi Lazio.

Pavlović se je dejansko že mudil v Rimu, toda do prestopa ni prišlo. Kot poroča Il Messaggero, je do težav prišlo na zdravniškem pregledu. EKG naj bi pokazal določene težave s srcem, zato so se na Olimpicu odločili, da Pavlovića ne bodo odkupili od Partizana. V Beogradu so pisanje omenjenega medija ostro zavrnili, češ da je njihov dragulj povsem zdrav, toda dejstvo je, da je Lazio preklical že skorajda sklenjen posel. Zaradi težav s srcem, zaradi katerih je moral Pavlović v italijanski prestolnici kar na tri zdravniške preglede, naj bi zanimanje za 18-letnika ohladil tudi Juventus. Pavlović ima sicer pravico, da se na izvide zdravniških pregled v Rimu pritoži, a to mu ne bo kaj prida pomagalo, vsaj pri prestopu v Lazio. Do tega pač ne bo prišlo.

Ker torej Partizanu ni uspelo prodati Pavlovića, je to pomenilo tudi, da jim ni treba kupiti novega centralnega branilca. Posledično so se črno-beli klubu iz Ljubljane zahvalili za sodelovanje v zadnjih dneh, bojda z besedami, da bi zanimanje za Bagnacka spet lahko obudili v zimskem prestopnem roku …

862-15-stolica bagnack af
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike