favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 31.08.2019 18:42:49

Se v Velenju PRIPRAVLJA nekaj VELIKEGA?! Rudar je zadnjega NOVINCA našel v BELGIJI!

Jurij Kodrun
Velenjčani v sedmih krogih niso niti enkrat zmagali.

Pred knapi je gostovanje pri sosedih v Celju in če bodo do prve zmage v sezoni prišli prav proti njim, bo ta še nekoliko slajša.

Trener Jani Žilnik je zadovoljen s tem, kako so fantje sprejeli njegovo nogometno filozofijo, čeprav časa za to ni bilo veliko. "Spoznavanju je bilo posvečenega veliko časa in dela, fante moram pohvaliti, saj smo v enem mesecu veliko spremenili ekipo. Nekateri so odšli, nekateri so tik pred odhodom, nekaj ključnih branilcev je poškodovanih, tako da smo naredili precej rošad v ekipi," je pred potjo v mesto ob Savinji povedal velenjski strateg.

Vendar pa ima kar precej velik problem, saj bi utegnil tik pred tekmo ostati brez Milana Tučića in Dominika Radića, ki naj bi do konca prestopnega roka zamenjala klub. Zato pa so se odgovorni praktično že dogovorili vse potrebno glede podaljšanje sodelovanja z Rijadom Kobiljarjem.

tucic
Jurij Kodrun
No, da bi Tučić in Radić utegnila oditi, govori tudi novica, da se je klub danes okrepil s krilnim napadalcem iz BiH. Gre za 23-letnega Mića Kuzmanovića, ki je nazadnje igral za belgijski Mouscron, v prejšnji sezoni je zbral sedem nastopov v tamkajšnji prvi ligi, med strelce pa se ni vpisal.

Kuzmanović je v preteklosti v domovini igral za Modrićo, Zvijezdo, Borac, Drino, Mladost Kakanj in Sarajevo, bil pa je tudi član srbske Jagodine. Kuzmanović je podpisal triletno pogodbo.

Značke: jani-žilnik, rudar

Članki iz rubrike