franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
5 31.08.2019 14:29:41

VELIKE TEŽAVE Maribora: Nekoliko NEPRIČAKOVANO jih bo reševal ON!

Grega Wernig
V Mariboru so razočarani po izpadu iz lige Europa, a so se aktualni prvaki takoj lotili naslednje naloge.

Ta jih čaka že jutri zvečer, ko se bodo v Domžalah pomerili s še enim evropskim tekmecem, ki pa trenutno predstavlja največje razočaranje lige.

Pri tem pa je trener Darko Milanič naletel na določene težave, toda te še zdaleč niso nepremostljive. Povezane so s sestavo udarne enajsterice, na srečo pa so vijoličasti že uspešno registrirali novinca Nemanjo Mitrovića, ki bi jutrišnji dvoboj lahko začel od prve minute.



"Papirologija je bila hitro in uspešno urejena, pravico nastopa ima. V branilskem delu nimamo veliko možnosti, da kaj spremenimo in se ponuja rešitev, da bi igral že v nedeljo. Rajčević je še zmeraj poškodovan, pri Uskokoviću okrevanje poteka dobro in po načrtih, a je bila poškodba takšne narave, da še ni nared," je za klubsko spletno stran povedal Darko Milanič, in o bivšem kapetanu Olimpije govoril z izbranimi besedami: "Zadovoljen sem, da imamo na voljo novega igralca, ki ima izkušnje, je zdrav, v tekmovalnem ritmu. Igral je v močni ligi, leta ima prava, nima za seboj dolgega premora. Videl sem ga, da je zelo motiviran. Prepričan sem, da ga bo ekipa kot zmeraj dobro sprejela, potem pa bo on s svojim znanjem in izkušnjami pridobil zaupanje vseh. Pomagali mu bomo, da se bo pri nas počutil dobro in da bo igral dobro. Počasi se bo privajal na naše zahteve, ne bomo delali drastičnih sprememb, moramo pa vsi skupaj poskrbeti, da bi v prihodnje dobivali manj zadetkov."

Poleg tega zaradi težav s poškodbo ne bo mogel računati niti na Martina Mileca."Klinar je zelo dobro opravil svojo nalogo in je pripravljen na nov izziv. V petek smo še imeli polno ambulanto, poleg fizične utrujenosti je bilo prisotno tudi razočaranje zaradi razpleta. Od sobote pa je že druga pesem," je še sporočil strateg Maribora.

Članki iz rubrike