nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 31.08.2019 12:37:19

Je Saša IVKOVIĆ res že odigral ZADNJO TEKMO v dresu Maribora?! Tu so VSE PODROBNOSTI!

Saša Ivković
Grega Wernig
Bil je v središču pozornosti. Pred tekmo z Ludogorcem in po njej, za kar so poskrbele informacije, da zapušča vijoličaste.

Ljudski vrt ga je pozdravil z ovacijami, v poznem četrtkovem večeru pa je Saša Ivković poudarjal, da je še vedno član Maribora. In je tudi še danes, toda jasno je, da bo kariero nadaljeval v Združenih arabskih emiratih.

Informacija, ki so jo ekskluzivno razkrili kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN, da zapušča Maribor in da bo kariero nadaljeval v Združenih arabskih emiratih, ga je potisnila v ospredje. V dresu Baniyasa, ki ga s klopi vodi nemški strokovnjak Winfried Schäfer, toda glavni igralec zgodbe je v poznem četrtkovem večeru kar malce osupnil.

"Sem član Maribora, z nobenim drugim klubom nisem podpisal pogodbe. V Ljudskem vrtu mi je dobro in tako bo ostalo, dokler ne bom odšel kam drugam. V tem trenutku sem igralec Maribora," je poudaril Saša Ivković, ki so mu namigovanja o njegovi prihodnosti otežila pripravo na obračun z Bolgari.

"Seveda ni bilo mogoče, da to ne bi prišlo do mene, vendar menim, da mi je uspelo, da o tem nisem pretirano razmišljal. Zame je bila pomembna le tekma z Ludogorcem, z drugimi stvarmi se nisem želel obremenjevati. Verjamem, da mi je to dobro uspelo in da dogajanje v preteklih dneh na mojo igro ni vplivalo," je po bolečem izpadu iz Evrope povedal Ivković, takrat še kot igralec Maribora, o tem ni niti najmanjšega dvoma, vendar ga prav tako ni niti o tem, da je v četrtkovem večeru zadnjič branil vijoličaste barve.

Včeraj je še bil pod Kalvarijo in tudi v pisarni športnega direktorja Zlatka Zahovića, v današnjem dopoldnevu se je podal na pot. Odpravil se je v Abu Dabi in se v glavnem mestu Združenih arabskih emiratov srečal z vodilnimi možmi Baniyasa na zaključnih pogovorih za sklenitev sodelovanja. Bržčas bodo zgolj formalnost, nato bo po opravljenih zdravniških pregledih podpisal pogodbo. Po naših informacijah triletno …

Članki iz rubrike