oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
3 27.08.2019 13:20:11

VELIKO trenersko ime v LJUDSKEM VRTU?

Drago Wernig - TAKA
Pogovori o morebitnem sodelovanju so že stekli.

Vodilni možje Ludogorca so se v pričakovanju povratne tekme z Mariborom v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa trenerju Stojču Stoevu zahvalili za sodelovanje, v Ljudskem vrtu bosta zasedbi iz Razgrada poveljevala dozdajšnja pomočnika Stanislav Genčev in Zdravko Zdravkov.

Medtem pa so v Bolgariji kakopak vroča ugibanja o tem, kdo bo zasedel vroči stolček po spopadu v štajerski prestolnici? In po nekaterih navedbah tamkajšnjih medijev naj bi bil najresnejši kandidat nihče drug kot Mircea Lucescu. Veliko trenersko ime, ki se lahko pohvali z življenjepisom, ki mu ga mnogi zavidajo. Nazadnje je bil selektor turške izbrane vrste, pred tem pa je vodil Zenit, Šahtar iz Donecka, Bešiktaš, Galatasaray, milanski Inter ...

Izkušeni romunski strokovnjak je menda že začel pogovore z lastnikom kluba in eden od njegovih pogojev naj bi bil, da v primeru uvrstitve v skupinski del lige Europa ekipa potrebuje okrepitve. Četudi bo dogovor o sodelovanju morda sklenjen, pa Mircea Lucescu na četrtkovi tekmi skoraj gotovo še ne bo na sedel na gostujoči klopi, vsekakor pa bi lahko ekipo in dogajanja na igralni površini spremljal s tribune pod Kalvarijo. Ob tem dodajmo, da je Romun svoje moštvo proti Mariboru že vodil, in sicer na zimskih pripravah v Turčiji leta 2014. Ukrajinski velikan je zmagal z 2:1, na vijoličasti klopi je takrat sedel Ante Šimundža.

lucescu dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike