Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2019 09:25:08
Deli članek:

Trener OLIMPIJE Safet HADŽIĆ brez dlake na jeziku o usodi MILANA MANDARIĆA: Saj veste, kako ...

Martin Metelko

Trener Olimpije Safet Hadžić je med drugim spregovoril o morebitnem odhodu Milana Mandarića in o zamenjavi lastnika ter o tem, kako celotno dogajanje v ozadju vpliva na igralce.

»Komaj čakam, da bo prestopni rok mimo, da bomo končno vedeli, kdo je ostal in kdo ne,« je po remiju z Muro med drugim povedal Safet Hadžić, toda ugibanja o morebitnih odhodih igralcev nikakor niso edina, ki vznemirjajo vse tiste, ki so tako ali drugače povezani z zeleno-belimi. V še precej večji meri za to skrbi saga o nadaljnji usodi Milana Mandarića na položaju prvega moža Olimpije. Ali zares odhaja, bodo prišli novi vlagatelji ali bo naposled ostal na čelu kluba? Vprašanj za milijon dolarjev je veliko, odgovorov pa za zdaj ni, kar vpliva tudi na utrip v slačilnici.

To priznava tudi trener. »Poskušamo se odmakniti od tega, poskušamo se izolirati od tovrstnih namigovanj, a saj veste, kako je ...Tako kot te stvari zanimajo vas novinarje, zanimajo tudi igralce. To je normalen človeški odziv, od tega ne moreš kar tako pobegniti. Seveda si prizadevamo, da bi se s tem obremenjevali v čim manjši meri, ampak trenutne razmere so pač takšne, kot so. Bomo videli, kaj se bo dogajalo v prihodnje,« je povedal Safet Hadžić.