oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ue
ue
2 27.08.2019 13:14:48

Sporočilo kluba NAVIJAČEM, ki odmeva: 'NE OPRAVIČUJEMO se vam zaradi PORAZA!'

Martin Metelko
V Kranju še vedno odmeva visok poraz Triglava v zadnjem krogu državnega prvenstva.

Kaj visok poraz, prava katastrofa, kajti Triglav je na svojem štadionu kar s 6:0 izgubil proti Celju. V klubu so zdaj na spletni strani objavili opravičilo navijačem in zaključke, ki jih objavljamo v celoti.

'Po porazu na domačem stadionu z 0:6 proti NK Celje bi bilo zaman pisati o analizi tekme, zadetkih, izključitvi in nasploh videnem na terenu. Vsakršno podrobno opisovanje in zaključki bi lahko postali nerelevantni, saj dvoboj ni zrel za analizo na nogometni, temveč povsem osnovni človeški ter osebnostni ravni in nima veliko opraviti z realno kakovostjo ekipe bordo-belih.


Pod prvo točko se NK Triglav Kranj, v najširšem možnem smislu, želi iskreno opravičiti navijačem, podpornikom kluba in ljubiteljem nogometa. Klub se že dolgo trudi, da s pozitivno zgodbo in iskrenimi nameni ter ambicijami po uspehu privabi kar največje število navijačev in simpatizerjev. Po dolgem času smo v tej sezoni opazili konkreten premik pri obisku tekem v Kranju, konkretno se viša število članov organizirane navijaške skupine Small Faces, ki so z nami v dobrem in slabem, podporo pa smo imeli na praktično vseh gostovanjih v sezoni. Vsem vam se ne opravičujemo zaradi poraza, pač pa zaradi načina, na kakršnega smo izgubili srečanje proti Celju in povsem razumemo jezo nad odnosom.
Čeprav klub trdo gara za uspehe, je očitno bombastičen vstop v novo prvoligaško sezono pustil tudi neželene posledice. Očitno nekateri niso bili pripravljeni na odgovornost in pritiske, ki so jih prinesli uvodni zmagi in atraktivne predstave. Vse to namreč prinaša medijsko zanimanje, prepoznavnost in, morda najbolj ključno, zanimanje zastopnikov in klubov iz tujine. To je past, ki lahko posameznika hitro ujame nepripravljenega in v njem ne zbudi pravih reakcij, pač pa osebne interese. In tega v NK Triglav Kranj ne bomo tolerilari. Ker je NK Triglav Kranj nad vsemi nami.
V prvo ligo smo prišli kot celota, bili smo bitke za obstanek kot celota, premagali smo državnega prvaka kot celota. In tudi poraze ter zaušnice bomo prenesli stoično in kot celota. Na tej točki obljubljamo, da se podobna tekma ne more več ponoviti, znotraj kluba bomo s prijemi ustrezno rešili položaj, na navijače pa naslavljamo apel, da nam še naprej pomagajo tako, kot doslej. Ker nam to pomeni več, kot si morda mislite.'

Članki iz rubrike