nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ku
ku
4 24.08.2019 15:51:14

Luka Dončić na pragu posla, ki mu bo prinesel DESETINE MILIJONOV EVROV! (video)

Profimedia
Slovenski košarkarski as bo že kmalu nesramno bogat.

V času, ko liga NBA miruje in ko se ekipe počasi pripravljajo na novo sezono, se košarkarski analitiki poigravajo s številnimi različnimi temami. In ena izmed zelo zanimivih tem je tudi ta, kateri košarkar bo podpisal pogodbo s katerim opremljevalcem športne opreme: 

Luka Dončić spada med pet najbolj vročih košarkarjev v ligi NBA, ki v tem trenutku še nima podpisane pogodbe z uradnim opremljevalcem, ki bi skrbel za njegove košarkarske copate. Oziroma če smo bolj natančni: Dončiću se je pogodba z Nikeom po koncu prejšnje sezone iztekla. Dončić je imel pogodbo z Nikeom sklenjeno še kot košarkar Reala iz Madrida, veljavno pogodbo pa je enostavno prenesel potem tudi v ligo NBA. 


Po koncu minule sezone je Dončić na tržišču in košarkarski analitiki lige NBA so prepričani, da med opremljevalci športne opreme poteka velik boj za Dončićev podpis. Zakaj? Razlogov je več. Kot prvi je seveda ta, da je Slovenec v prvi sezoni v ligi NBA naravnost blestel in bil izbran celo za najboljšega novinca leta. Drugi je ta, da ga navijači enostavno obožujejo. O tem najbolje priča podatek, da je Dončićev dres med 20 najbolj prodajanimi v celotni ligi! In seveda tudi podatek, da je Dončić dobil ekstremno veliko število glasov za tekmo All Star. 

Košarkarski analitiki so prepričani, da bo Dončić postal globalna superzvezda, ki ne samo, da bo podpisala več deset milijonov dolarjev vredno pogodbo z enim izmed opremljevalcev opreme, temveč bi lahko v naslednjih letih imela celo povsem svoj copat. Tako kot ga ima denimo LeBron James, James Harden, Kevin Durant ... Da, tako zvezdniško kariero napovedujejo Dončiću. 

In kako visoko pogodbo naj bi podpisal Dončić z novim opremljevalcem opreme (kdorkoli to že bo)? Hja, Zion Williamson, novopečeni prvi izbor na naboru, je podpisal petletno pogodbo z Jordanom, ki mu bo navrgla 75 milijonov dolarjev, Dončićeva pogodba pa bi lahko bila vsaj tako visoka, če ne celo višja.

Članki iz rubrike