Franko Bajc Svet24.si

Zmagovalec šova Kmetija se je iz temnolasca ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

Davo Karničar Svet24.si

Umrl je Davo Karničar

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

ajda sitar Njena.si

Malo ljudi ve, a zgodila se je sanjska poroka ...

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
10 24.08.2019 08:40:43

To lahko samo MATJAŽ KEK! Njegovo sporočilo SAFETU HADŽIĆU trese LJUBLJANO in MARIBOR!

Jurij Kodrun
Matjaž Kek brez dlake na jeziku.

V današnji tiskani izdaji Ekipe SN si lahko preberete verjetno celo najobsežnejši intervju z Matjažem Kekom, ki je kdajkoli bil zapisan v časopisni obliki. Na kar petih straneh se je slovenski selektor razgovoril o številnih temah. Brez dlake na jeziku, tako kot zmeraj, je govoril tudi o slovenskem klubskem prostoru, slovenskih klubih, Zlatku Zahoviću in Milanu Mandariću, posebej pa je izpostavil Safeta Hadžića, trenerja Olimpije. 

"Videl sem Olimpijo, ki je v Turčiji pokazal zelo veliko in bila videti zelo obetavno. Škoda za harakiri neodgovornosti na povratni tekmi, kajti zdelo se je, da je ekipa na dobri poti. Mura je naredila, kar je bilo za pričakovati – bila je konkurenčna, imela svoje priložnosti, odločila je individualna kakovost. Maribor je izločil državnega prvaka Islandije in državnega prvaka Švedske – kaj bi se pogovarjali, če bi ti dve državi premagala Slovenija? Izobesili bi zastave. Mariborsko poletje ne more biti neuspeh ne glede na razplet obračuna z Ludogorcem. Zgodil se je pač en polčas proti Rosenborgu, kakršen se slovenskemu klubu na tej ravni vedno lahko zgodi. Problem Maribora vidim samo v državnem prvenstvu, v Evropi je zame na dovolj visoki ravni. Pričakoval sem veliko več od Domžal, res so me razočarale. Zložile so neko zgodbo, od katere sem si obetal veliko, dobil pa malo. Morda bi bilo drugače, če bi ista ekipa imela možnost vsak teden igrati pred pet ali šest tisoč navijači, če bi imela Dragonse ali Viole. Morda je okolje določen problem, zagotovo pa ni glavni razlog za to, kar se jim je zgodilo letos. Je pa seveda zelo težko za vse slovenske klube, ker morajo evropsko sezono začeti tako zgodaj. Taka poletja v povezavi z našim koeficientom so velik velik problem," se je Kek najprej razgovoril o slovenskih klubih v evropskih tekmovanjih. In nato zatresel tako slovensko kot štajersko prestolnico s sporočilom, ki ga je preko športnega dnevnika Ekipa SN poslal kar trenerju Olimpije Safetu Hadžiću: "In še nekaj bi dodal, da ne bi šlo mimo. Rad bi povedal tole: Safet, vsa čast ti. Opravljaš res dober posel. To ti sporoča rojeni Mariborčan." 

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike