Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
4 24.08.2019 08:11:47

POČILO VAM BO SRCE! Kar je Matjaž Kek naredil za bolnega Benedejčiča, vas bo GLOBOKO GANILO!

Martin Metelko
V današnji časopisni izdaji Ekipe SN si lahko preberete verjetno celo največji tiskani intervju v karieri Matjaža Keka.

Slovenski nogometni selektor Matjaž Kek je za tiskano izdajo Ekipe SN spregovoril o številnih temah. Med drugim se je dotaknil tudi svojega pomočnika, Igorja Benedejčiča, ki ga je pred tekmo z Avstrijo zadela možganska kap. 

Kako ste to, kar se je zgodilo Benedejčiču, doživeli osebno? 

Ne pravim, da se to ne bi moglo na avtobusu zgoditi nekomu, ki opravlja kakšen drug poklic. A zgodilo se je njemu in tukaj, zato sem v veliki meri to doživel kot zavedanje našega poklica, našega dela in pritiska v njem. Seveda ob skrbi za nekoga, ki mi je blizu in ki ga je to doletelo. Bodite pa prepričani nekaj: včeraj sem se pogovarjal z njim in sem bil celo jaz tisti, ki je hotel odpreti neke druge teme, on pa je govoril samo, kako igra ta, kako igra oni drugi, zakaj ta ne zapira. To je to, veste, to je to. V Maribor prihaja na sestanek, na katerem bo prisoten tudi drugi pomočnik Luka Brkljača, in na tem sestanku bomo naredili vse načrte za septembrsko akcijo.


Bilo je mogoče slišati informacije, da Benedejčič ne bo mogel nadaljevati na svojem položaju.

Njegova želja je nadaljevati, ničesar si ne želi bolj. Pri meni pa sploh ni vprašanje, jaz ga hočem zraven v vsakršni obliki, v kakršni to zdravstveno zmore. Njegov položaj ostaja njegov, njegova vloga ostaja njegova, seveda pa bomo v navezi z zdravniki nekatere stvari prilagodili. Karkoli bodo te prilagoditve pomenile in prinesle – to je Bene! Nič ne more biti boljše in pomembnejše od tega, da je to Bene. Tako čutim sam, še pomembnejše pa se mi to zdi, odkar sem videl reakcijo igralcev. Veselim se nadaljnjega dela z njim in naši varovanci prav tako.

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike