nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
11 24.08.2019 08:31:58

NOVI KUPEC ZA OLIMPIJO! Mandarić ima na mizi RESNO PONUDBO, novi lastnik prihaja iz ...

alesfevzer.com
Se bo Milan Mandarić v naslednjih dneh le umaknil iz Olimpije?

Potem ko se je več tednov govorilo o tem, da naj bi Milan Mandarić prodal Olimpijo italijanskemu poslovnežu Gabrieleju Nardinu, je posel nazadnje padel v vodo. A to nikakor ne pomeni, da se ne bo Mandarić že v naslednjih dneh umaknil iz Olimpije. 

Po poročanju Dela je nekoč tesni Mandarićev sodelavec in nekdanji slovenski reprezentant Mladen Rudonja pripeljal nove investitorje, ki prihajajo iz Nemčije. Zanimanje poslovnežev iz Nemčije sicer ni novo, navsezadnje so o njem pred meseci pisali že naši kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN. 


Tudi Delo navaja, da zanimanje Nemcev ni novo, da so bili slednji tudi že na tekmi med Olimpijo in Malatyasporjem, a da so ponudili manj, kot je domnevno ponujal Gabriele Nardin, zato se je takrat Mandarić odločil, da bo Olimpijo prodal Italijanu in ne skupini nemških poslovnežev. 

A zdaj, ko je jasno, da Nardin Ljubljančanov ne bo prevzel, se je vrnila nemška opcija. Nemci naj bi po pisanju Dela v klub prinesli  nemški pregovorni delovni sistem "red in disciplina", torej odlično organizacijo, kar je nekaj, kar Olimpija nujno potrebuje. 

Pri Delu še pravijo, da so poskušali informacijo preveriti pri Milanu Mandariću, toda srbsko-ameriški poslovnež ni želel zadev potrditi. Dejal je le, da se pogovarja s potencialnimi vlagatelji, namignil, da ima tudi ponudbe izven Evrope, a da je za zdaj kakršna koli sklenitev dogovora še daleč.

Članki iz rubrike