900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 12.08.2019 18:39:17

DVOMOV NI VEČ! Iz slovenske prve lige odšel VELIK ZVEZDNIK, ki bo kariero nadaljeval v ...

Grega Wernig
Kar smo napovedovali, se bo tudi uresničilo.

Pisali smo že, da je odlični jamajški napadalec Shamar Nicholson tik pred tem, da zapusti Domžale in da bo po naših informacijah za milijonsko odškodnino odšel v prvo belgijsko ligo, kjer naj bi podpisal za Charleroi. 

Belgijski prvoligaš je pred kratkim prodal svojega prvega napadalca, Nigerijca Victorja Osimhena za 12 milijonov evrov v francoskega velikana Lille (mimogrede, Osimhen je že na prvi tekmi francoskega prvenstva zabil 2 zadetka), zato naj ne bi imel težav s financiranjem nakupa visokoraslega jamajškega reprezentanta. 

In v naslednjih nekaj urah bo dejansko prišlo do prestopa. O tem ni nobenega dvoma. Shamar Nicholson je že zapustil Domžale in se odpravil v Belgijo, kar je na svojem družabnem omrežju Instagram razkril kar Blaž Urh, nekdanji up Domžal, ki je objavil fotografijo, s katero se poslavlja od kot kaže velikega prijatelja. 

nicholson1
Urh je Nicholsonu zaželel veliko sreče v Belgiji, v naslednjih nekaj urah pa naj bi bil prestop tudi uradno potrjen. Slovenska prva liga bo torej izgubila še enega zvezdnika, kar je Nicholson, ki se je zelo izkazal tudi v dresu Jamajke, zagotovo postal. 

nicholson2
Zanimivo bo videti, kako bodo Domžalčani funkcionirali brez svojega prvega napadalca. Že tako so v novo prvenstveno sezono (znova) krenili obupno, zdaj bodo pa torej ostali še brez svojega najmočnejšega napadalnega orožja. Sicer v zameno za zelo lepo odškodnino, a vendar ... 

Članki iz rubrike