Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

nu
nu
2 12.08.2019 18:39:17

DVOMOV NI VEČ! Iz slovenske prve lige odšel VELIK ZVEZDNIK, ki bo kariero nadaljeval v ...

Grega Wernig
Kar smo napovedovali, se bo tudi uresničilo.

Pisali smo že, da je odlični jamajški napadalec Shamar Nicholson tik pred tem, da zapusti Domžale in da bo po naših informacijah za milijonsko odškodnino odšel v prvo belgijsko ligo, kjer naj bi podpisal za Charleroi. 

Belgijski prvoligaš je pred kratkim prodal svojega prvega napadalca, Nigerijca Victorja Osimhena za 12 milijonov evrov v francoskega velikana Lille (mimogrede, Osimhen je že na prvi tekmi francoskega prvenstva zabil 2 zadetka), zato naj ne bi imel težav s financiranjem nakupa visokoraslega jamajškega reprezentanta. 

In v naslednjih nekaj urah bo dejansko prišlo do prestopa. O tem ni nobenega dvoma. Shamar Nicholson je že zapustil Domžale in se odpravil v Belgijo, kar je na svojem družabnem omrežju Instagram razkril kar Blaž Urh, nekdanji up Domžal, ki je objavil fotografijo, s katero se poslavlja od kot kaže velikega prijatelja. 

nicholson1
Urh je Nicholsonu zaželel veliko sreče v Belgiji, v naslednjih nekaj urah pa naj bi bil prestop tudi uradno potrjen. Slovenska prva liga bo torej izgubila še enega zvezdnika, kar je Nicholson, ki se je zelo izkazal tudi v dresu Jamajke, zagotovo postal. 

nicholson2
Zanimivo bo videti, kako bodo Domžalčani funkcionirali brez svojega prvega napadalca. Že tako so v novo prvenstveno sezono (znova) krenili obupno, zdaj bodo pa torej ostali še brez svojega najmočnejšega napadalnega orožja. Sicer v zameno za zelo lepo odškodnino, a vendar ... 

Članki iz rubrike