Velik nasmeh Adobe Stock Odkrito.si

Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Voditeljica Ljubezni po domače: "Po snemanjih ...

brezčasna ljubezen Svet24.si

7 vrst ljubezni, ki jih je zaznamovala večnost

umor, pešpot ob savi1 Svet24.si

FOTO: Umor na priljubljeni sprehajalni poti ob ...

Jeffrey Epstein Svet24.si

Princ Andrew obžaluje, da je zmotno mislil

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

nu
nu
21 12.08.2019 18:27:16

Ostre besede NOVINARJA, uperjene proti ZLATKU ZAHOVIĆU: Tudi večji frajerji so ...

Jurij Kodrun
Besede Zlatka Zahovića so naletele na veliko zgražanje javnosti.

Športni direktor Zlatko Zahović je s svojimi izjavami v Večeru dvignil ogromno prahu in zanetil pravi požar na družabnih omrežjih. Najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance je grobo užalil številne Mariborčane, pa tudi prebivalce Malečnika in Miklavža. 

Zdaj se je ob njegove izjave obregnil novinar Sportala Rok Viškovič, ki je posvaril snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo. 

"Zlatko Zahović se s tem, kako si razlaga NK Maribor in predvsem hierarhijo njegovih navijačev, igra z ognjem. Če bo še naprej stopical ob njem, utegne izgubiti status napol boga, ki ga v Ljudskem vrtu uživa že več kot desetletje, morda pa se zanj izide še precej slabše. Zakaj?" je svojo kolumno začel Viškovič. In bil v njej precej oster: "Veliko bolj kot to bi moralo povprečnega mariborskega navijača skrbeti marsikaj drugega, kar gre razbrati iz njegovih besed. Zahović, ki je davke v času služenja najvišjih plač v svojem življenju plačeval v tujini, si je, očitno opit od vseh hvalospevov, ki se jih je naposlušal v zadnjem desetletju, dovolil navijače Maribora razdeliti na tiste, ki so pravi, in tiste, ki to niso. Na tiste, ki so z njim, in tiste, ki niso. Na pametne in neumne. Na zaveznike in sovražnike."

Zaključil je v podobno ostrem slogu: "Zahović se s svojim pogledom na mariborsko nogometno zgodbo igra z ognjem. Tega bi se ob zdravi pameti, neumen pa zagotovo ni, moral dobro zavedati. Star latinski pregovor pravi, da je učiteljica življenja zgodovina. Ta pa pravi, da so, ker niso gledali pod noge, v preteklosti v prepad stopili še veliko večji "frajerji", kot je ON …"

Celotno kolumno si lahko preberete TUKAJ.

Članki iz rubrike