pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
2 08.08.2019 10:53:45

Mariborski trener HUDO BESNEL zaradi KATASTROFALNIH NAPAK! Tole je bilo ...

Martin Metelko
Uh, kako jezen je bil Darko Milanič po koncu tekme z Rosenborgom.

Maribor je včeraj na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov doživel hud udarec in v svojem Ljudskem vrtu izgubil z 1:3 proti Rosenborgu. Maribor je vse tri zadetke dobil po velikanskih napakah. 

Pri prvem golu je najprej slabo podal Blaž Vrhovec, potem je nepotreben prekršek naredil Aleks Pihler, ob strelu z velike razdalje pa je katastrofalno posredoval še Kenan Pirić. Pri drugem golu so Mariborčani znova storili povsem nepotreben prekršek, po predložku v njihov kazenski prostor pa so povsem pozabili na Alexandra Søderlunda, ki je po zadetku iz prostega strela dodal še gol z glavo. 



Tretji zadetek je bil komedija zmešnjav. Najprej sta katastrofalno posredovala Mitja Viler in Špiro Peričić, ki sta pustila prepih na levi strani v mariborski obrambi, potem je žogo slabo z golove črte izbil Martin Milec, še slabše pa Mitja Viler in Rosenborg je prišel do zadetka, ki jim je najverjetneje že zagotovil napredovanje v naslednji krog tekmovanja. 

Darko Milanič je bil po koncu tekme besen na svojo obrambo. "Dobro ste opisali dogajanja pri prejetih zadetkih. Napak je bilo ogromno, ne samo ena. Tudi prekršek pred drugim zadetkom je bil popolnoma nepotreben. Posredovanje pri prvem golu je bilo slabo. Da ne govorim o posredovanju levega bočnega in levega štoperja pri tretjem zadetku. Zelo zelo slabo. Dobro ste videli vse. Zelo slaba posredovanja," je razočarano razlagal mariborski strateg. 

Članki iz rubrike