mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
10 08.08.2019 08:29:35

Bi Jasmin Handanović PREPREČIL katastrofo Maribora proti Rosenborgu? TOLE zelo odmeva!

Jurij Kodrun
Maribor je včeraj doživel zelo boleč poraz na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Vijoličasti so včeraj na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov visoko (1:3) izgubili proti norveškemu prvaku Rosenborgu, ki je z nogo in pol že v zadnjem krogu kvalifikacij za najelitnejše svetovno klubsko tekmovanje in tekmi z Dinamom oziroma Ferencvarosem. Zdi se, da se bodo Mariborčani morali zadovoljiti z zadnjim krogom kvalifikacij za ligo Europa, kjer jih bo pričakal bodisi Ludogorec bodisi valižanski TNS. 

Eden izmed tragičnih figur včerajšnjega dvoboja med Mariborom in Rosenborgom je bil tudi čuvaj mreže vijoličastih Kenan Pirić, ki je zelo slabo posredoval pri prvem golu Norvežanov, ki ga je z močnim strelom z velikanske oddaljenosti iz prostega strela zabil Alexander Søderlund.



Ker vratar iz BiH že nekaj časa ni v pravi formi (navsezadnje si je privoščil veliko napako na zadnji prvenstveni tekmi z Muro, slabo je posredoval tudi pri dveh od treh prejetih zadetkov na Švedskem ...) so mnogi prepričani, da bi moral Darko Milanič med vratnici poslati izkušenega Jasmina Handanovića. 

Bi Handanović preprečil včerajšnji poraz Maribora? "Po tekmi je težko karkoli reči. Vprašanje, kaj bi bilo, če bi branil Handanović," je na konkretno, prej zapisano vprašanje odgovoril Darko Milanič. In nato na vprašanje, ali Kenan Pirić nosi velik del odgovornosti za včerajšnji poraz, dodal: "Pri prvem golu zagotovo ni opravil svoje naloge tako, kot mora." 

Članki iz rubrike