evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
2 03.08.2019 15:14:51

Šimundža v pričakovanju dvoboja z MARIBOROM: Kako se bodo odzvali ONI, je njihova stvar ...

Grega Wernig
Ante Šimundža nestrpno pričakuje tekmo z Mariborom.

"Veseli nas, da nas po koncu tedna, v katerem smo bili prosti zaradi interesa našega nogometa, spet čaka evropska tekma, saj je Maribor evropska ekipa, ki že vrsto let odlično zastopa slovenske barve na mednarodnem prizorišču. Naše pričakovanje dojemanja tekme je veliko, radi bi se predstavili na evropski ravni in komaj čakamo, da se dvoboj začne," je v napovedniku dvoboja dejal Ante Šimundža.


Trener vijoličastih Darko Milanič je v pričakovanju gostovanja v Fazaneriji napovedal, da bodo v Ljudskem vrtu za dvoboj z Muro aktivirali vse razpoložljive moči. To pomeni, da bodo priložnost bržčas dobili vsaj nekateri igralci, ki do zdaj v kvalifikacijah za ligo prvakov niso bili v ospredju, zaradi utrujenosti se Mariborčani rotacijam skoraj gotovo ne bodo mogli izogniti. V vsakem primeru je začetna enajsterica precejšnja neznanka, kar najbrž otežuje soboško pripravo.

"Maribor ima svoje avtomatizme, svoje želje in svoj način igre. Spremeni se lahko le profil igralcev, ideja v igri pa ostaja nespremenjena. Ali zelo, zelo podobna. Navsezadnje je okostje moštva skupaj že vrsto let, mi se pripravljamo na najmočnejšo zasedbo. Kako se bodo odzvali gostje, pa je seveda njihova stvar," je odvrnil Šimundža. 

Članki iz rubrike