Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.08.2019 13:57:33
Deli članek:

PRESTOPNA BOMBA! Real Madrid se je ŽE DOGOVORIL z novo PREGREŠNO DRAGO okrepitvijo!

Reuters

Real Madrid še naprej krepi svoje moštvo.

Po poročanju španskega športnega časnika Marca, ki ima najboljše informacije o Realu iz Madrida, se je kraljevi klub že dogovoril s svojo naslednjo tarčo, odličnim nizozemskim vezistom Donnyjem van de Beekom. Vodilni španski športni časnik poroča, da je Nizozemec sprejel finančne pogoje, ki so mu jih ponudili pri španskem velikanu, toda prestop seveda še ni sklenjen. 

Real se mora zdaj dogovoriti še z Ajaxom glede višine odškodnine za 22-letnega nizozemskega reprezentanta, Marca pa pravi, da bo kraljevi klub za Ajaxovega zvezdnika plačal med 60 in 70 milijoni evrov odškodnine. 

Eden izmed junakov Ajaxa prejšnje sezone sicer ni bil prva izbira Reala za okrepitev zvezne vrste, toda ko so Madridčani izvedeli, da Manchester United za Paula Pogbaja zahteva skoraj 200 milijonov evrov odškodnine, so se obrnili k precej cenejši, a še vedno pregrešno dragi alternativi. 


"Ne želimo ga izgubiti in počnemo vse, kar je v naši moči, da ga zadržimo v svojih vrstah, toda ko na vrata potrka klub takšnega kalibra, potem stvari postanejo precej zahtevne. Donny je bil zelo pomemben za nas v prejšnji sezoni, tudi novo je začel z entuzijazmom, svež in poln energije. Njegov odhod bi bil za nas velik udarec, toda vemo, da se lahko zgodi. Smo majhna država in ko naredimo nekaj, kar smo mi naredili v prejšnji sezoni, potem začnejo delovati različni mehanizmi," je o vsem skupaj dejal trener nizozemskega velikana Erik ten Hag.