Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

EkipaSN
EkipaSN
2 23.07.2019 11:25:33

Turki RAZKRILI KARTE, nad Olimpijo tudi z bivšim članom CHELSEAJA in KEKOVIM ADUTOM

Jurij Kodrun
Malatyaspor je razkril seznam nogometašev za tekmo z Olimpijo.

Medtem ko Olimpija seznama igralcev, prijavljenih za Evropo, ni razkrila ne pred prvim ne pred drugim krogom, so se Turki odločili, da se ne bodo šli skrivalnic.

Sergen Yalcin, nekoč turški reprezentant, ki se lahko pohvali, da je igral za vse iz svete turške trojice Galatasaray, Fenerbahče, Bešiktaš, je kot trener kluba Yeni Malatyaspor na seznam igralcev za obračuna z Olimpijo uvrstil 25 nogometašev. Širni nogometni javnosti najbolj znano in poznano ime je zagotovo Gökhan Töre. Gre za 27-letnega vezista, ki se je rodil v Kölnu, še kot mladinec pa je podpisal za Chelsea. Z rezervno ekipo londonskega velikana je osvojil premier ligo za rezerve, toda v članskem dresu ni odigral nobene tekme. Na članski ravni se je potem dokazoval pri Hamburgu, Rubinu, Bešiktašu in tudi West Ham Unitedu, pri katerem je vendarle dočakal debi v elitni angleški ligi. No, dokazal se ravno ni, zato ga Londončani leta 2017 tudi niso dokončno odkupili od Bešiktaša. Tega je zapustil po koncu pretekle sezone in se nedolgo tega dogovoril s tekmecem Olimpije.

KAMARA SE JE VRNIL V FULHAM
Na seznamu Malatyasporja je tudi makedonski reprezentančni napadalec Adis Jahović, ki ga je pri Rijeki nekaj časa vodil Matjaž Kek. Jahović je leta 2012 zabil gol na prijateljski tekmi med Makedonijo in Slovenijo, v Malatyo pa je nedolgo tega prišel iz Konyasporja, kjer je bil njegov soigralec Nejc Skubic. Jahović bo v napadu predvidoma zamenjal Aboubakarja Kamaraja, ki ga je Fulham pred pol leta posodil tekmecu Olimpije, a ga slednji ni dokončno odkupil. Dodajmo, da so brez nastopa v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa ostali Seth Sincere, Yigithan Güveli in tudi senegalski reprezentant Issiar Dia, ki jih Yalcin ni uvrstil na seznam za obe tekmi z Olimpijo.

184-7-tore (obrez)
Gökhan Töre
Profimedia

Članki iz rubrike