stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
10 21.07.2019 10:05:38

NEZASLUŽENO! Milanič NEZADOVOLJEN: Maribor si je zaslužil več, o KRONAVETRU pa tole, da take stvari ...

Jurij Kodrun
Darko Milanič je z Mariborom na uvodnih dveh tekmah PLTS osvojil le točko.

Po 180 minutah ima Maribor na računu le – eno točko! Po dveh krogih so aktualni prvaki še brez zmage in na zanje skromnem devetem mestu. To je le posledica dejstev: poraz s Triglavom na domačih tleh in remi z Rudarjem v Velenju. Darko Milanič je nezadovoljen. Prepričan je, da si je njegova ekipa glede na prikazano zaslužila več.


"Zaslužili smo si več, glede na prikazano bistveno več. Po dveh krogih imamo zdaj eno točko, s katero ne moremo biti zadovoljni, a se bomo trudili izboljšati zadeve. Da bomo te zaključke skozi dobro kombinatoriko, ki jo imamo, privedli do tega, da zabijemo iz bistveno manj priložnosti," je za uradno spletno stran Maribora povedal strokovnjak iz Izole in glede tekme v Velenju dodal: "Do izključitve je bilo zelo dobro. Videli smo vse, kar želimo imeti: mirnost, zaključke, predrznost, zlahka smo prihajali v nasprotni kazenski prostor, imeli priložnosti, polpriložnosti. Manjkal je samo drugi gol, s katerim bi zadevo olajšali in umirili nasprotnika. Ob izključitvi in ob tem, da smo takrat že izgubili na svežini, je nasprotnik postal nevarnejši in prihajal z več igralci pred naš gol. Solidno smo se branili, a smo potem v izteku tekme omogočili domačim nogometašem, kar jim ne bi smeli in dobili zadetek."

O sodniških odločitvah Milanič tokrat ni želel kaj prida razpredati: "Ponavadi je res tako, da nekatere zadeve, kot sta ti dve epizodi, ko smo dobili gol v zadnjih sekundah in je Kronaveter dobil rdeči karton, ostanejo v mislih. Ampak nam mora ostati v mislih tudi to, da smo odigrali dobro tekmo, želeli napadati in so fantje bili na primernem nivoju."

Članki iz rubrike