kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jb
jb
18 18.07.2019 08:09:59

POTOP NA CELI ČRTI! Olimpija in njena KALVARIJA NA POTI v Latvijo, podrobnosti OSUPNEJO!

alesfevzer.com
Odlike resnega kluba so tudi, da zna poskrbeti za svoje nogometaše. Uprava Olimpije je igralce tokrat pustila povsem na cedilu.

Poročali smo že o odločitvi uprave Olimpije, da bodo člansko ekipo na pot do Rige poslali z redno letalsko linijo. Vse lepo in prav, če se vse skupaj ne bi sprevrglo v pravo kalvarijo.

Iz Ljubljane do Rige. Z letalom. Mala malica, kajne? Sploh leta 2019. Le kaj bi lahko šlo narobe … Ne nazadnje je nedolgo tega v latvijski prestolnici gostovala slovenska reprezentanca, tedaj so Matjaž Kek, Josip Iličić in ostali na jeklenem ptiču preživeli zgolj dobri dve uri. Na cilj so prišli sveži, da bi težko bili bolj. Pa Olimpija? Ah, Olimpija … Olimpija se je včeraj ustrelila v lastno koleno. Morda celo v glavo. Popotovanje z redno linijo iz Ljubljane do Rige z vmesnim postankom v Münchnu je bilo namreč čisto prava nočna mora. Na pot je ekipa odšla že okrog pete ure zjutraj. In do bavarske prestolnice je še šlo. Potem pa … Šok in nejevera! Ali tudi: tehnične težave. Kakopak z letalom, ki bi Ljubljančane moralo odpeljati do Rige. Zavladala je panika, hitro je postalo jasno, da bodo dan pred tekmo zmaji bolj kot o tekmecu in pripravi razmišljali o tem, zakaj, za vraga, se jim dogaja, kar se jim je dogajalo. Po neuradnih podatkih naj bi nato del ekipe prek Berlina odšel do Rige, preostali so v Münchnu do poznih popoldanskih ur čakali na naslednji let proti latvijski prestolnici. Tisti najsrečnejši naj bi tako na cilj prišli po 13 urah, tisti manj srečni so bili na poti še neprimerno dlje. Lahko rečemo tudi: še v New York bi prej prišli!



BREZ TRENINGA
Da so se načrti trenerja Safeta Hadžića povsem podrli, ni dvoma. Časa za trening na prizorišču današnje tekme sploh ni bilo, zadnji del karavane je na cilj po naših podatkih prišel celo v poznih večernih urah! Kako zelo bo to vplivalo na zeleno-bele, bomo seveda šele videli. Dejstvo pa je, da bi se Olimpija lahko vsemu skupaj elegantno izognila, če bi najela čartersko letalo. Seveda bi bila to dražja rešitev, a zagotovo neprimerno zanesljivejša. Da o tem, kako napeti morajo biti živci nogometašev po peklenskem popotovanju od Ljubljane do Rige, niti ne govorimo.

Članki iz rubrike