natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

jb
jb
7 17.07.2019 08:39:23

Še ZADNJI DOKAZ, da Mandarića Olimpija NE ZANIMA VEČ? To je odločitev, ki se ji ČUDI SLOVENIJA!

alesfevzer.com
Saj ni res, pa je ...

Že nekaj časa je slabo varovana skrivnost, da finančno stanje Olimpije ni ravno rožnato. Letos je to vplivalo tudi na organizacijo poti na prvo (in hkrati zadnje?) evropsko gostovanje v sezoni 2019/20.

Še pred letom dni sta se pri Olimpiji vsaj navzven cedila med in mleko. Ko je Olimpija odšla v oddaljeni Azerbajdžan, so zmaji za pot v Baku najeli čarterski let, ki je klub neuradno stal več kot 100.000 evrov. Tedaj so Ljubljančani s seboj povsem brezplačno odpeljali tudi številne novinarje in poslovne partnerje, kar seveda pomeni, da je bil končni račun z gostovanja pri Qarabagu še za nekaj deset tisoč evrov višji.

DO RIGE Z REDNO LINIJO PREK MÜNCHNA
Da, Milan Mandarić je še lani razsipaval z denarjem, že letos pa je zgodba povsem drugačna. Tako drugačna, da so nogometaši Olimpije danes na pot v Rigo, kjer jih jutri čaka povratna tekma z Rigasom v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa, odšli kar z redno linijo. Avtobus je nogometaše na letališče na Brniku odpeljal že ob peti uri zjutraj, ob 7.15 pa jih je nato jekleni ptič popeljal do Münchna. Ne, ne bodo leteli neposredno v Rigo, pač pa se bodo vmes ustavili še v Nemčiji. Če bo vse potekalo po načrtih, kar glede na zadnje nevšečnosti slovenskega letalskega prevoznika ni ravno samoumevno, bodo nato v Münchnu pot nadaljevali ob 9.30, na cilj pa prispeli ob 12.40. Če bi najeli čarterski let, kar bi jih bržčas stalo med 30 in 50 tisoč evri, bi na cilj prišli v nekaj urah, tako pa bodo na poti neprimerno dlje, kar okrog sedem ur. Razlika je seveda očitna in tudi utrujenost bo temu primerna. No, ko varčuješ, je to očitno nepomembno …DOMA OSTALI CELO LJUDJE IZ PR-ODDELKA
Da Olimpija pasove zateguje na vseh ravneh svojega delovanja, potrjuje tudi dejstvo, da klub tokrat novinarjev ni povabil na evropsko gostovanje. Še več, doma bodo ostali tudi ljudje iz PR-oddelka, kar je milo rečeno nenavadna odločitev, ki se ji čudi marsikdo, sploh če resno jemlješ odnos z navijači in vsemi tistimi, ki jih zanima, kaj se dogaja v klubu. No, Olimpija pri obveščanju javnosti tako ali tako že nekaj časa ni ravno najbolj ažurna. Lep primer je Goran Brkić; srbski vezist je že na začetku leta podpisal novo pogodbo s klubom, ta pa tega uradno še vedno ni potrdil. Tudi Nik Kapun je dobil novo pogodbo, klub pa nič. Zdaj pač ne bo poročil neposredno s kraja dogodka, tudi fotografije bodo arhivske; nič ne de, si verjetno mislijo v upravi kluba, kjer tako ali tako že nekaj časa ni nikogar, ki bi se mu zdelo vredno izboljšati medijsko podobo nogometnega kolektiva iz Ljubljane.

OČITNO TUDI BREZ MANDARIĆA
Glede gostovanja v Rigi še tole: Milan Mandarić na pot ne bo odšel z ekipo. No, (neuradno) dejansko sploh ne bo odpotoval v Latvijo. To pa kakopak pove več kot dovolj o tem, koliko mu je ta hip mar za Olimpijo ...

Članki iz rubrike