Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za soboto, 22. februarja

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

jb
jb
2 12.07.2019 09:00:17

Še drugi rok se JE IZTEKEL: Razkrivamo, kaj se dogaja s prevzemom Olimpije!

Grega Wernig
Sprva so se dogovorili, da mora Gabriele Nardin prvi obrok za prevzem Olimpije vplačati do konca junija, potem so rok prestavili na 10. julij. Torej do srede.

Toda Italijan denarja ni nakazal. Ne še. Tudi zato, ker so zadnji rok za plačilo prvega dela dejansko spet prestavili, in sicer na 12. julij. Danes je torej novi dan D za Nardina, ki očitno vsaj za zdaj ostaja v igri za to, da bo Olimpija v prihodnje plesala v taktu njegovih ritmov. Toda vse več je takšnih, ki so prepričani, da italijanski poslovnež (ali morda bolje »poslovnež«?!) sploh nima dovolj sredstev za prevzem Olimpije.

Spomnimo, z Mandarićem je sklenil dogovor, po katerem bi zmaje prevzel za šest milijonov evrov, hkrati bi zdajšnjemu predsedniku ljubljanskega kluba odstopil tudi celoten dobiček poletnega prestopnega roka, polovico zaslužka na naslednji zimski tržnici in še 50 odstotkov od denarja, ki bi ga Olimpija lahko dobila ob odhodu Jana Oblaka iz vrst madridskega Atletica na tuje. Podobnih alinej naj bi bilo v podpisani pogodbi še nekaj, a to ta hip sploh ni tako pomembno. Kar šteje, je to, ali bo denar prišel ali ne. Za zdaj ga ni bilo. Vpleteni so zgolj prestavljali dogovorjene roke za izplačilo prvega dela kupnine. In to ne more biti ravno najboljši znak, kajne?

Članki iz rubrike