Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 12.07.2019 08:08:15

Kaznovane VIOLE vseeno na prvi tekmi nove sezone? BREZ TEŽAV! Šokirani boste ...

Jurij Kodrun
Viole so kljub kazni napovedale prihod na prvo domačo tekmo v novi sezoni slovenske lige.

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je po koncu lanske sezone Prve lige Telekom Slovenije podelil še nekaj kazni za prejšnjo sezono, in sicer za 32. prvenstveni krog, ko je bil na sporedu zadnji prvenstveni večni derbi. Spomnimo, Mariborčani so imeli v Ljudskem vrtu pripravljeno vse za veliko slavje, za matematično osvojitev naslova državnega prvaka, a so jim Ljubljančani preprečili načrte in pod Kalvarijo slavili veliko zmago s kar 3:0.

Za omenjeni večni derbi je disciplinski sodnik izrekel hude kazni. Predvsem za Maribor. Vijoličasti so bili kaznovani s kar 15.000 evrov kazni, še bolj pa je kazen zabolela njihove najglasnejše navijače, Viole. Zaradi "izražanja nasilja in nestrpnosti navijačev" je disciplinski sodnik NZS Mariboru izrekel zgodovinsko, precedenčno kazen: "Ena domača prvenstvena tekma Prve lige Telekom Slovenije v TL 2019/2020 v Mariboru brez prisotnosti organizirane navijaške skupine ekipe Maribor."



Pa bodo Viole res manjkale? To, da bo južna tribuna zaprta, očitno ni previsoka ovira za najglasnejše navijače Maribora. Viole so se namreč znašle po svoje, svoje člane pa že vabijo na prvo tekmo v novi sezoni slovenske lige, na kateri se bodo vijoličasti pomerili s Triglavom. "Prvo evropsko gostovanje je uspešno za nami. V soboto je na vrsti še začetek prvenstva, ko doma ob 20:15, gostimo ekipo Triglava iz Kranja. Jug je zaradi kazni iz prejšnje sezone zaprt, zato bomo tokrat na vzhodu (prvi sektor zraven juga), karte se bodo dobile samo na Placu, v soboto od 18.00 ure naprej, cena za člane je 5€," so sporočile Viole.

Članki iz rubrike