Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
/
/
05.07.2019 09:49:50
Deli članek:

SPEKTAKEL V STOŽICAH: Prek Partizana do EVROPE, za zbiratelje POSEBNA AKCIJA

Martin Metelko

Olimpija se bo v soboto pomerila s Partizanom.

Nogometaši Partizana so na začetku tedna pripotovali v Slovenijo, kjer jih v soboto zvečer v Stožicah čaka mednarodna prijateljska tekma z Olimpijo.

Ljubljančani so se odločili, da bodo obisk nekdanjega rivala iz časov skupne Jugoslavije spremenili v pravi praznik navijačev svojega kluba. V Stožicah se bo tako začelo dogajati že ob 10. uri; najprej bodo tam igrali mali nogomet, nato bodo pekli na žaru, zapel bo celo kultni Pero Lovšin. Hkrati bo poskrbljeno tudi za dodatno dogajanje, dolgčas zagotovo ne bo nikomur. Vstopnice za tekmo s črno-belimi iz Beograda so seveda že na prodaj, po enotni ceni 10 evrov. Vstopnica prinaša še dodatne ugodnosti: med drugim brezplačen obrok, hkrati pa prost vstop na prvo tekmovalno tekmo Olimpije v novi sezoni. Da, prav ste prebrali: kdor bo odštel 10 evrov za vstopnico za obračun s srbskim velikanom, si bo tekmo z latvijskim klubom Rigas FS lahko ogledal povsem brezplačno!

V Olimpiji so se ob tem odločili, da bodo prihajajočo prijateljsko tekmo še dodatno začinili in poskrbeli, da spomin nanjo ne bo nikdar povsem zbledel. Izdelali so namreč spominski šal – ena polovica je v zeleno-beli barvni kombinaciji, druga polovica v črno-beli. Šal bi moral biti zaradi tega zanimiv navijačem domačega in privržencem gostujočega kluba (teh gre pričakovati kar nekaj …), v uradni klubski trgovini pa je že na prodaj. Cena? 14,90 evra. Še tole: tekma med Olimpijo in Partizanom se bo začela ob 20.15, obračun med zmaji in Latvijci naslednji četrtek 15 minut prej.

psno