Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2019 08:52:05
Deli članek:

Učiteljica SNEMALA Ronaldov obisk šole! KAR JI JE NAREDIL Cristiano, je ŠOKIRALO VSE! (video)

Cristiano Ronaldo je tokrat navdušil na drugačen način.

Po vilah, jahtah in luksuznih avtomobilih na dopustu po mondenih evropskih letoviščih je Cristiano Ronaldo ponovno v službi. Je pa delo začel na najlepši mogoči način, kajti obiskal je Singapur, domovino svojega prijatelja in lastnika večine Ronaldovih blagovnih znamk Petra Lima. Ta ima tam med drugim fundacijo za pomoč otrok, v njenem okviru pa je Ronaldo obiskal dve osnovni šoli. Zanimivo, moral bi obiskati dve v središču mesta, a se je Portugalec odločil drugače. 

Kot poročajo lokalni mediji, je Ronaldo predlagal, da bi namesto elitnih osnovnih šol v središču - nihče ni povedal, za kateri šoli je šlo in do spremembe je prišlo, še preden so o obisku obvestili kogarkoli - obiskali dve šoli v najrevnejšem predelu te mestne države. S tem se je Ronaldo poklonil svojim skromnim začetkom na Madeiri, ocenil pa je tudi, da bo otrokom z obrobja obisk pomenil več kot otrokom izjemno pomembnih staršev in finančnega središča izjemno bogatega Singapurja. 

Ronaldo je med obiskom navdušil, skupno se je zbralo okrog 1000 učencev, Portugalec se je zadržal skoraj 45 minut, odgovarjal na vprašanja, delil objeme, avtograme in fotografije. Menda ga takega še niso videli, najbolj pa je navdušil na enem od hodnikov, ko se je sprehajal po šoli. Ena od učiteljic je namreč želela posneti tako imenovani selfi video z mimoidočim Ronaldom - ko jo je ta zagledal, pa se ji je približal od zadaj in jo presenetil z zelo simpatičnim "strašenjem" s tresenjem za rame. 

Sami presodite, ali se Ronaldo kot znani osvajalec ni mogel upreti mični 34-letnici ali pa je bil preprosto tako zelo dobre volje. "Hotela sem samo posneti mimoidočega Ronalda, nisem si mislila, da se bo odzval na tak način. Ne morem verjeti, kako običajen in prijazen je. Tudi pozneje me je poiskal, da sva se še pošalila na ta račun in se nasmejala," je pojasnila učiteljica, katere posnetek je na spletu seveda postal velika uspešnica. 

Lahko ga vidite spodaj, ob tem pa še enega od splošnih posnetkov obiska.