Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
04.07.2019 18:05:05
Deli članek:

Moral bi že igrati za OLIMPIJO, a se je ZAPLETLO! Zdaj pa je klub STORIL TOLE!

Martin Metelko

Safet Hadžić je lahko zadovoljen, ker priprave vsaj za zdaj niso terjale prevelikega davka.

A to ne pomeni, da se bo trener Olimpije v novo sezono podal z vsemi igralci, ki so na plačilnem seznamu ljubljanskega kluba. Zdravstveni karton zmajev je po nekaj tednih priprav približno takšen, kot je bil že na začetku. Še najbližje vrnitvi na zelenice je Jucie Lupeta, ki je tik pred tem, da zaključi rehabilitacijo. Portugalec na obeh tekmah z Rigasom še ne bo igral, potem pa bo počasi že v igri za vrnitev na zelenice.

Če je Lupeta blizu vrnitvi in če bo tudi Marko Gajić verjetno še pred koncem poletja spet začel vsaj trenirati, je precej bolj črnogleda napoved vrnitve Matica Črnica, ki je utrpel hudo poškodbo meniskusa, zaradi česar so se nekateri zbali celo za njegovo kariero. "Matic je za letošnje leto izgubljen," je razkril Hadžić. Mariborčan se bo torej vrnil šele v naslednjem desetletju.

Pa Nik Kapun, nesrečnik, ki si je na začetku zimskih priprav spet poškodoval tetivo in moral na operacijo? Vsaj na začetku sezone na Kapuna Hadžić zagotovo ne bo mogel računati. Kdaj bo, je nemogoče napovedati. Je pa vmes za Kapuna prišla dobra novica: z Olimpijo je podaljšal pogodbo do leta 2022.

alesfevzer.com