zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
8 01.07.2019 15:24:08

Mandarić se je znova JAVNO OGLASIL! Najprej je GROBO UŽALIL VSE SLOVENCE, zdaj je ...

Nikola Miljković
Oglasil se je Milan Mandarić.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je dvignil ogromno prahu v svojem intervjuju za Happy TV, kjer je v oddaji Goli život odgovarjal na vprašanja novinarja Milomirja Marića in med drugim zelo grobo užalil vse Slovence. 

Jasno, da je prvi mož zmajev s svojimi izjavami dvignil ogromno prahu v Sloveniji, kjer so Mandariću njegove nespametne izjave zelo zamerili. Celo tako zelo, da se je Mandarić odločil oglasiti preko uradne klubske strani, kjer se je iz celotne zagate poskusil izvleči tako, da je poudaril, kako je bila izjava o Slovencih samo in zgolj - šala. 

"Šala, ki sem jo izrekel v oddaji Goli život na Happy TV, je bila povsem nedolžna šala, kot vse druge šale. Vsi, ki me poznajo, dobro vedo, da globoko spoštujem vsakega posameznika in vsak narod ter da nikoli ne ponižujem drugih. To šalo sem prvič slišal v Sloveniji in od mnogih Slovencev, zato se mi je zdela primerna za duhovit odgovor za novinarjevo vprašanje. Kot sem povedal v pogovoru z novinarjem, moj odgovor nikakor ne odraža mojega mnenja o Slovencih. Vsem, ki tega niso razumeli kot šale, temveč kot žalitev, se iskreno opravičujem, nisem imel namena žaliti," je začel Mandarić.

In nadaljeval: "Trenutno sem v fazi, v kateri razmišljam, ali je prišel čas, da zaključim svojo misijo v NK Olimpija. V preteklih štirih letih smo naredili veliko dobrega za Olimpijo in slovenski nogomet, na kar bi morali biti vsi ponosni. Seveda moje izkušnje v Sloveniji niso bile najboljše in niso bile takšne, kot bi si želel in kot sem jih imel v drugih krajih. Moj prihod v Ljubljano je bila izključno moja odločitev, zato nikogar ne krivim za svoje razočaranje. Menim, da sem bil dovolj dolgo v Sloveniji, da lahko odkrito vsem povem svoje mišljenje o vseh stvareh, ki so povezane z mojim delovanjem v tej državi. Samo ne v šali, temveč v resnem pogovoru z novinarjem uglednega slovenskega časopisa, ki ga boste lahko kmalu prebrali."

Članki iz rubrike