Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 01.07.2019 13:15:05

Kaj se dogaja?! Seznam Olimpijinih POGODB brez OBEH KAPETANOV, Kapun in Vidmar sta …

alesfevzer.com
Skrčen seznam nogometašev, ki imajo z Olimpijo podpisano profesionalno pogodbo.

Nogometna zveza Slovenije je na svoji uradni spletni strani objavila obnovljen seznam nogometašev, s katerimi imajo prvoligaški klubi podpisane profesionalne pogodbe. Še pred nekaj dnevi je bilo na seznamu Olimpije kar 50 nogometašev, zdaj jih je le še 45. Da sta odšla Leo Ejup in Mirza Mujčić, je logično in pričakovano. Da je NZS s seznama izbrisala Jana Andrejašiča, je že večje presenečenje. No, Olimpija je bočnega branilca vseeno že odkupila od Celja, a očitno na naslov NZS še ni deponirala vseh potrebnih dokumentov za novo registracijo nogometaša.

Toda še najbolj bode v oči dejstvo, da sta s seznama nogometašev s profesionalnimi pogodbami izginila kar – oba kapetana! Nejc Vidmar je vlogo prevzel ob slovesu Branka Ilića, za svojega namestnika je tedaj izbral Nika Kapuna. Zdaj pa dvojca ni več v klubu?! No, ne povsem. Vidmar se je z Olimpijo že pred časom dogovoril za novo pogodbo do leta 2021, a očitno slednja še ni bila deponirana na naslov NZS. Medtem je Kapunova prihodnost precej bolj negotova. Vezist spomladi ni odigral niti ene tekme, spet zaradi poškodbe. Olimpija naj bi mu vseeno ponudila podaljšanje sodelovanja, a vsaj uradne potrditve še ni bilo.

Da bosta in Vidmar in Kapun ostala pri Olimpiji, bržčas ni dvoma. A kar vseeno drži kot pribito: Nogometna zveza Slovenije ju v uradnih dokumentih vsaj ta hip ne vodi več kot člana Olimpije, marveč sta med tistimi nogometaši, ki so brez pogodb.

pogodbe olimpija
Iz dokumenta NZS je razvidno, da Nika Kapuna in Nejca Vidmarja ni več na seznamu nogometašev, ki so s profesionalno pogodbo vezani na Olimpijo.
NZS

Članki iz rubrike